260ml Auto Interior Cleaner Agent de Acoperiș Tesatura Flanel din Piele Scaun Scaun Auto Curățare Wax Cleaner Agent de Îngrijire Decor

39.51lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


260ml Auto Interior Cleaner Agent de Acoperiș Tesatura Flanel din Piele Scaun Scaun Auto Curățare Wax Cleaner Agent de Îngrijire Decor

Puncte: 1、Proteja: Lupte de decolorare, de imbatranire, de cracare, și oferă protecție UV.Perfect pentru masina ta are cratimă, vinil, console, piele și mai mult.

2、Restaurare: Aduce mașina înapoi pentru că "ca nou" se simt.Adaugă profund, bogat frumusetea pe linii, și alte suprafețele interioare.Ei au, de asemenea, reînnoirea și revitalizarea vinil, cauciuc și plastic.

3、Proaspete: Pastreaza masina curata din toate murdăria și resturile care își găsește în interiorul masinii.Elimina cu ușurință chiar și la sol în praf și murdărie.

4、Super Curata Orice Suprafata: Acest multi suprafața produs functioneaza pe absolut orice tip de interior sau exterior, de suprafață, cu excepția sticlei și delicat panoul de instrumente ecrane!Asta înseamnă că se va curata tapiterie , stofa , panza , piele , vinil , plastic , cauciuc , găinaț de pasăre , grăsime , seva de copac , metale , ornamente din lemn și atât de mult mai mult!Acesta este cel mai versatil multi-purpose cleaner de pe piata!

5、Ușor de Utilizat: ușor și Rapid, multi suprafață de pulverizare elimină blocat pe pământ.Un nou mod de a curăța, de reîmprospătare, și a elimina mirosurile din non-suprafețe poroase în întreaga casă.

Caracteristici:

1. Proteja: Lupte de decolorare, de imbatranire, de cracare, și oferă protecție UV.Perfect pentru masina ta are cratimă, vinil, console, piele și mai mult.

2. Restaurare: Aduce mașina înapoi pentru că "ca nou" se simt.Adaugă profund, bogat frumusetea pe linii, și alte suprafețele interioare.Ei au, de asemenea, reînnoirea și revitalizarea vinil, cauciuc și plastic.

3. Proaspete: Pastreaza masina curata din toate murdăria și resturile care își găsește în interiorul masinii.Elimina cu ușurință chiar și la sol în praf și murdărie.

4. Super-Curata Orice Suprafata: Acest multi suprafața produs functioneaza pe absolut orice tip de interior sau exterior, de suprafață, cu excepția sticlei și delicat panoul de instrumente ecrane!Asta înseamnă că se va curata tapiterie , stofa , panza , piele , vinil , plastic , cauciuc , găinaț de pasăre , grăsime , seva de copac , metale , ornamente din lemn și atât de mult mai mult!Acesta este cel mai versatil multi-purpose cleaner de pe piata!

5. Ușor de Utilizat: ușor și Rapid, multi suprafață de pulverizare elimină blocat pe pământ.Un nou mod de a curăța, de reîmprospătare, și a elimina mirosurile din non-suprafețe poroase în întreaga casă.

Descriere:

Nume: Interior curat

Capacitate: în jur de 260ml

Greutate: aproximativ 500g

Ambalare: sac de opp

Lista:

Interior curat*1

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Element De Volum 5cm
Tip De Element Piele & Upholstery Cleaner
Nume De Brand Goxfaca
Caracteristici Speciale Masina interior curat
Tip De Material 5cm
Articol Greutate 20cm

Produse similare