8/12/14 PC-uri Pentru KTM Harley-Davidson Suzuki BMW GS Honda CRF1000L 2019 Super Moto Roata de Alamă Vorbit Greutăți Echilibru Kituri de Refill

102.79lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


△ Precizie CNC prelucrate vorbit greutate are un oțel inoxidabil șurub cu pre-aplicat vaselina pentru blocarea filetelor.

△ Set cleme cu șurub a vorbit,astfel încât acestea să lucreze cu speciale exterior a vorbit jante,Conic greutăți care atașați la vorbit piuliță permite nici.

△ Cu o lățime uniformă permite mai multe greutăți pentru a fi stivuite pe un singur vorbit și capacitatea de a regla poziția de-a lungul a vorbit pentru un echilibru precis.

△ Nostru greutăți au un relief chamfer la un capăt pentru a le permite pentru a se potrivi pe mai vorbit nuci/sfarcurile,

Notă:

Aceste greutăți sunt naturale finisaj alama,Ele pot fi periodicly lustruit pentru a mentine stralucire.De asemenea, ele pot fi vopsite pentru a se potrivi dvs. de roți sau spite de culoare, sau cer acoperit de o strălucire de lungă durată!

Pachetul Inclusiv:

Fiecare 12pc kit-ul include:

2 buc. 1/4 (0.25) oz. (7 g)

2 buc. 1/2 (0.50) oz. (14 g)

2 buc. 3/4 (0.75) oz. (21 g)

2 buc. 1 (1.0) oz. (28 g)

2 buc. 1-1/4 (1.25) oz. (35 g)

2 buc. 1-1/2 (1.5) oz. (42 g)

1 ea.Hex/instrument Cheie Allen

Instalarea Notă:

NU mai e ciocanul pentru a instala și a elimina greutăți!Trebuie doar să utilizați furnizate cheie Allen pentru a instala și a elimina sau de a ajusta greutăți!

Montarea:

Universal Mare de Super-Moto, Dual sport, Harley-Davidson, metric crucișătoare, KTM, Suzuki, BMW GS modele, de epocă, sau orice alte roți spițe.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Extern De Certificare De Testare CCC
Origine NC(de Origine)
Lățime Produs 15cm
Tip De Element Anvelope
Element De Lungime 16cm
Tip De Material WB071-GR
Articol Greutate 0.41kg
Înălțime Element 4cm
Nume De Brand NICECNC

Produse similare