Energie Solară Lumină Infraroșie Animal Driver Cu Ultrasunete Unitate Flash Câine Dispozitiv Cu Ultrasunete Multifunctional Bird Repeller Lumină Albă

77.51lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Solar Lumină Infraroșie Animal De Energie Driver Cu Ultrasunete Unitate Flash Câine Dispozitiv Cu Ultrasunete Multifunctional Bird Repeller Lumină Albă

Mașina intrus animale cum ar fi caini,veverite,ratoni,șobolani sau șoareci și mai mult de un puternic val de ultrasunete si lumina intermitent.Fara produse chimice sau pesticide, fără capcane, nici animale moarte.

Diferite frecvențe și moduri de sensibilitate pe care le puteți alege.Alege "Sensibilitate" pentru a regla raza de detecție, pentru a alege "Frecvență" pentru a regla diferite de frecvență pentru diferite animale.

Pest repeller va fi activat atunci când animalele intră senzor PIR de protecție interval, se va declanșa repeller pentru sunet puternic val de ultrasunete si flash de lumină puternică pentru a conduce animalele.

Fabricat din material impermeabil,Desigilat de design vă permite să lucreze în orice vreme,rezistent la apă,vânt,soare de protecție și fără rugină.

Alimentat de energia solară,Potrivit pentru locuri care sunt greu pentru a oferi alimentare, cum ar fi ferme, gradini, peluze, pepiniere, conace și livezi.

Cum să utilizați:

Butonul de "Sensibilitate"(Stânga): puteți regla elementul de sensibilitate și distance.By rotirea butonului în sensul acelor de ceasornic,va crește tne gama de protecție

Butonul "Frecvență"(Dreapta): Acest lucru este de a controla frequency.By rotirea butonului în sensul acelor de ceasornic,frecvența va fi majorat.

6 trepte de ajustare a frecvenței:

0 fișierele: OFF

1: în principal pentru șobolani, iepuri, vulpi, greieri și alte animale.

2 fișiere: în principal pentru pisici, ratoni, bursuci, sconcsi, etc.

3 fișiere: în principal pentru lilieci, păsări, rozătoare, etc.

4 fișiere: lumini intermitente, cum ar fi ratoni, mistretul, viezurele, etc.

5 fișiere: full band drive animal plus flash de lumină.

6) ajustare Sensibilitate: sensul acelor de Ceasornic, creșterea sensitivit

Pachetul include:

1× dispozitive de protecție contra Animalelor.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ziarit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Ziarit.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Stil Modern
Tensiune 3.7V
Sursa De Alimentare Solar
Garanție /
Corpul Material PVC
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Celule Solare De Tip Baterie Cu Litiu
Dimensiune 5M
Nume De Brand Coquimbo
Caracteristică solar cu ultrasunete animal repeller bird dog
Este De Becuri Incluse Da
Este Estompat No
Numărul De Model lumina solara
Origine NC(de Origine)
Caracteristici energia solară Animal Driver
Certificare ce
Nivelul De Protecție IP54
Utilizare De urgență
Caracteristică 1 energia solară
Tipul De Bază Pană

Produse similare