Masaj Mingea Țepos Yoga Sală de Declanșare Punct de Relief de Stres 7.5 cm Portabil Relaxarea Musculaturii Pelviene Exercitii Sportive de Fitness Minge

13.24lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Sfaturi: telefon Mobil terminal de cumpărare este mai favorabil!Adaugă în Coș și să se alăture lista de dorinte, va vom trimite mai multe cupoane!notă: 1) Înainte de a plasa o comanda, compara dimensiunea detaliu cu produsul, cu detalii de dimensiune, și lăsați câțiva centimetri de diferență din cauza manual de măsurători. 2) Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți de personal.Culoarea poate fi ușor diferită de culoarea reală din cauza iluminat sau ecran de vizualizare.

masaj mingea: 7.5 cm, greutate: 66 Grame

Acest masaj ball este o minge grea și nu are nevoie să fie umflate.

1. Asigurați-vă că adresa este corectă.De obicei, putem finaliza plata în termen de două zile lucrătoare și nu va depăși promis de șapte zile timpul de livrare. 2. Timpul de livrare în cele mai multe țări este de aproximativ 15-60 de zile lucrătoare, dar unele transporturile ar putea fi amânată din cauza manipulării necorespunzătoare de către transportator, întârzieri vamale, taxe de import, naționale clienți politici sau orice alte circumstanțe dincolo de controlul nostru.Vom extinde timpul de livrare și cere iertare. 3. Pentru clienții ruși, vă rugăm să ne furnizați numele dvs. complet.În cazul în care pachetul nu poate fi livrat corect, nu vom suporta pierderea. 4. Vă rugăm să descrieți cerințele dumneavoastră, cum ar fi culoare, ambalaj, mărime, etc. 5. Lucrăm de luni până sâmbătă.Dacă nu există nici un răspuns în weekend, vă rugăm să înțelegeți.Multumesc. 6. Ne străduim pentru 100% feedback pozitiv și sperăm să ne dea 5 stele de sprijin.

vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tipuri Hard ball
Dimensiune 7.5cm
Potrivit pentru sport Sala de Fitness, culturism, yoga, antrenament
Model Mingea ghimpat
culoare Albastru, negru, violet, galben, verde, gri, rosu, Roz
Material PVC
Funcția Musculare Relex Aparate
Nume De Brand OLOEY
Caietul de sarcini 7.5 cm masaj mingea

Produse similare