Pentru XiaoMi Roborock S5 Max S50 S51 S6 Pur S5Max Vid Accesorii Mop Pânză Filtru HEPA Perie Principală Perie Laterală Piese

72.24lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Filtru HEPA:Eficient Filtru HEPA pentru Xiaomi robotizate vid cleanerUnique design, ușor de curățat praful boxdurable în uz.

Perie laterală: partea Practică perii pentru Xiaomi aspirator robotizate, acesta nu va zgâria podea și furnitureUnique design, ușor de a colecta parul de materiale, durabil în uz.

Perie principală: vă Recomandăm să înlocuiți 6-12 luni.Practic rulare perie pentru Xiaomi robotizate vid cleanerFloating structura, curatare profunda.

5-braț perii laterale-am mai puternică putere de curățare decât obișnuit 3-braț perii laterale, dublu eficiența colț de curățare

Cel mai bine este să înlocuiți piese de schimb la fiecare 2 până la 3 luni pentru a menține mașina rulează la cele mai bune de performanță.

Nume: Aspirator accesorii

Material:plastic

culoare:așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 x perie principală

4 x HEPA filtre

2 x perii laterale pentagonale

5 x Mop Haine

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Vid Tip Piesă De Filtre
Numărul De Model Aspirator Piese
Origine NC(de Origine)

Produse similare