Golf Polarizati Pescuit Ochelari de Pălărie Viziere Sport Clipuri cu Capace Pe ochelari de Soare Pentru Ciclism Drumeții Ace Orbire UV400 CY01 2020

27.89lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Caietul de sarcini:

Dimensiune: 138cm larg

Material cadru: nylon

Material lentile: polarizate TAC

100% protectie UV: UV 400, UVA și UVB

Caracteristici:

1. Șapcă de Baseball ochelari de soare sunt ideale pentru orice zi însorită.Potrivita pentru sport in aer liber, pescuit, golf, ciclism, drumeții, alergare, etc.

2. Cele mai recente șapcă de baseball ochelari de soare set este un produs nou de acest produs, sistemul poate aluneca prin fanta de a regla și flip ochelari de soare, lentile, astfel încât să puteți purta ochelari de soare perfect si sa se simta confortabil.

3. Designul unic poate fi purtat ca standard de ochelari de soare, sau poate fi transformată într-o suplimentare de parasolar care poate fi fixat pe orice front pălărie (ie șapcă de baseball), în doar câteva secunde.

4. De înaltă eficiență lentile polarizate pot oferi claritate de neegalat și aproape elimina efectul de orbire.Ideal pentru sport legate de activitățile care necesită o anumită viziune în timp ce încă oferind conditii excelente de protectie solara.

5. Patentat bine clichet parasolar clip poate fixa ferm parasolarul de la orice poziție sub marginea pălărie, în timp ce făcându-l foarte ușor de utilizat. -Aproape ușor de flip sus și în jos.

6. Nu trebuie să vă faceți griji despre pierderea, uitând sau deteriorarea ochelari de soare.Atunci când ai nevoie de ei, ei sunt mereu acolo, puneți-vă pălăria.

Pachetul Inclus:

1 x ochelari de Soare

1 x cutie Ochelari

1 X Pânză De Curățare

1× Polarizate card de test

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Caracteristică Protecție UV
Numărul De Model pescuit ochelari de soare

Produse similare