SAMSUNG Card de Memorie EVO Plus 32GB 95MB/s Card Micro SD TF C10 U1 UHS-I 4K de Memorie Flash pentru Smartphone-Tableta cu Adaptor

48.81lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Pur și simplu cardul dreapta

Obține mai mult de la dispozitivele mobile cu rapid de citire/scriere viteze, perfect pentru video full HD.* Cu uimitoare performanță și fiabilitate, EVO Plus vă permite să salvați și comoara bogăția de viață. *Pentru cele mai bune 4K UHD suport video Samsung recomandă utilizarea de carduri de 64GB sau mai mare.Dispozitiv gazdă compatibilitatea poate varia.

Îndeplini nevoia ta de viteza

Înregistrare și redare video Full HD.Cu ultra-rapid de a citi și scrie viteze de pana la 95MB/s & 20MB/s, respectiv, 32GB EVO Plus vă permite să transferați un 3GB memorie video pentru notebook-ul dvs. în doar 38 de secunde.* Trage fotografii de înaltă calitate și clipuri video și partajați-le pe toate într-o clipă. * Cele de mai sus citi și scrie viteze sunt bazate pe teste interne efectuate în condiții controlate.Vitezele reale pot varia în funcție de capacitatea cardului.

Capacitatea de a trăi mare

Nu vă faceți griji despre spațiu din nou.Cu cantități masive de stocare de 32GB EVO Plus este suficientă memorie pentru până la 1 oră și 30 de minute de 4K UHD video, 5 ore de video Full HD, 9.400 de fotografii, sau de 4900 de melodii.* Deci, mergeți mai departe și de a savura tot ceea ce viața are de oferit, și păstrați-l prea. *Renunțarea declarație se bazează pe teste interne efectuate cu Samsung Galaxy S9+ ca dispozitiv gazdă și în ipoteza că media reală capacitate de stocare este 93.1% de etichetat capacitate.Real capacitatea de stocare poate fi mai mică decât etichetate capacitate.

Compatibilitate extinsa

Compatibil cu o gamă largă de dispozitive, atât pentru SD si micro SD.Puteți capta chiar detaliate video Full HD.Inclus adaptor SD se potrivește cele mai multe dispozitive în aproape fiecare nume de brand, păstrând în același timp toate EVO Plus restante viteză și performanță.

4-Dovada de protecție

Experiențele tale sunt de neînlocuit, iar acum de neuitat.Susținută de 4-dovada de protecție, EVO Plus poate rezista până la 72 de ore în seawater1, extreme temperatures2, aeroportul X-ray machines3 și magnetice fields⁴ echivalent cu un scanner RMN.Samsung oferă o garanție limitată de 10 ani*. 1Certified impermeabil cu IEC 60529 și evaluare IPX7 2Operating temperaturi de -25°C la 85°C, non-temperaturi de operare de la -40°C la 85°C 3Up la 50 Roentgen ⁴Up la 15.000 gauss ※ Samsung nu este răspunzător pentru orice i) daune și/sau pierderi de date sau ii) cheltuielile efectuate de pe cardul de memorie de recuperare de date.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Full HD optimizate Da
Pachet Da
Capacitate 32GB
Cerere Telefon mobil, Smartphone, Tableta, etc
Nume De Brand Samsung
Temperatura De Operare -13°F și 185°F
Viteza De Scriere Secvențială până la 20MB/s
Numărul De Model EVO Plus
Dimensiune 15x11x1(mm)
Certificare FCC, CE, VCCI, NATA
Tip TF / Micro SD Card
Temperatura dovada Da
Viteza De Citire/Scriere Clasa 10
Non-Temperatura de operare -40°F și 185°F
Viteza De Citire Secventiala pana la 95MB/S
Greutate Approx. 0.5g
Interfață UHS-I, compatibil cu HS interfață

Produse similare