Meike MK-S-AF3B Auto Focus Macro Extensie Tub Set Inel Pentru Sony NEX E 5R 6 7 3N

97.61lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Meike MK-S-AF3B Auto Focus Macro Extensie Tub Set Inel pentru Sony NEX E 5R 6 7 3N

Descriere:

DG Extensie Tub pentru Micro Four Thirds este un accesoriu proiectat pentru utilizarea cu Micro Four Thirds lentile pentru a trage de la distanță cu mărire mai mare.

De la mărire se modifică în funcție de lungimea focală a obiectivului, puteți face cu ușurință fotografii făcute de aproape de subiecte mici, insecte sau flori, în Plus, semnalele electronice între cameră și lentile sunt transferate prin sistemul electronic de contact ale DG Extensie Tub pentru Micro Four Thirds, permițându-vă să utilizați toate aparat de fotografiat\'s moduri de fotografiere, Dar, în funcție de condițiile de fotografiere, compensarea expunerii este necesară.

Caracteristici

MK-S-AF3-B Buget versiune extensie tub set.

Profesionale Extensie tub set, design pentru Sony NEX micro DSLR.

Suport Auto Focus.

Configurare: Inginerie material plastic + materiale plastice de Inginerie baionetă, se potriveste perfect cu Sony NEX micro DSLR aparat de fotografiat și lentile.

Lungime: 10mm&16mm trei tipuri de combinații, trei tipuri de măriri.

Pachetul Include

1 x Auto Focus Macro DG Extensie Tub Set MK-S-AF3B (2 Inele)

Reveni Descriere: Produs să nu funcționeze bine?Nu-ți place?Nu aveți nevoie de nici mai mult?Care este nici o problemă, ne poți contacta reveni la elementul de Servicii pentru Clienți: 1:feedback-ul Negativ și caz nu poate rezolva problema,dacă pachetul nu ajunge sau elementul să nu funcționeze bine, vă rugăm să contactați-ne în primul rând,ne vom ocupa cu problema cat mai repede posibil. 2: Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi prin mesaj,Ne va răspunde la cererea dvs. în termen de 24 de ore.(Sfârșit de săptămână și de Sărbătorile legale va fi de 48 de ore) 3: Toate element Oferi o garanție de 1 an.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Calibru 10MM 16MM
Numărul De Model MK-S-AF3B
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Sony, Minolta
Nume De Brand Zomei

Produse similare