Runda Faux Blană de Oaie Zona Covor Confortabil Shaggy Pluș Etaj Mătăsoasă de Blană, Covoare pentru Living Noptiera Canapea Decor Acasă Covor

18.47lei

Adauga la lista dorintelor

Covoare Și Carpete

Descriere produs


1. După utilizarea pentru o perioadă de timp, ușor pieptene cu un pieptene special pentru a restabili forma originală.Atunci când nu este folosit, acesta ar trebui să fie depozitate într-un loc uscat și ventilat, nu pe termen lung pliere și presiuni mari. 2. Când uscare, ar trebui să fie uscate sau uscate într-o semi-umbra condiție. 3. Dacă utilizați insecticide ca naftalină, le înveliți cu tifon și hârtie igienică pentru a evita contactul direct cu batt. 4. Dacă nu există poluare ușoară, vă rugăm să ștergeți ușor zona contaminată cu un agent de curatare speciale, cu o concentrație de 1% din prosop curat și curățați-l cu apă în același mod, apoi se usucă în timp, dacă este necesar, să se pieptene cu un pieptene. 5. Atunci când curățarea de praf, ar trebui să alegeți o zi însorită să atingeți suprafața de lână strat cu un bețișor de lemn.Dacă este necesar, utilizați un mic aspirator pentru a curăța praful.

6. Utilizarea de zi cu zi de aspirator, micro-murdar poate fi șters cu o cârpă umedă, spălare cu apă trebuie să fie diluat cu un covor curat sau detergent neutru cu apă și se spală.Acorde o atenție la uscare, cu aer uscat, și a nu se expune la soare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model 1
Utilizarea Acasă
Forma RUNDA
Loc Camera De Zi
Se Spală Stil Spălare De Mână
Model Tip Solid
Design AUBUSSON
Stil Europa
Material 100% Poliester
Decorare Stil Modern
Modurile de vânzare En-gros
Origine NC(de Origine)
Technics Masina De Facut

Produse similare