10" Android 10.0 Radio Auto Pentru Hyundai Creta ix25 2016-2018 2 din navigare GPS Multimedia Video Player RDS 4G+Wifi Cu cadru

511.53lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Achiziționarea FAQ: produsul acceptă volan, butoane de control, suporturi auto originale camere (CANBUS necesar), susține non-originale camere (acceptă mai multe faze mecanisme), suporturi auto originale funcții, cum ar fi aer condiționat setări (CANBUS necesare, mai original masina funcții sunt legate de masina original) Este potrivit pentru masina ta? 1. Verificați corespunzătoare model și an de produs și mașină 2. Compara poziția de instalare a produsului cu masina care are nevoie să fie modernizate 3. Verificați dacă produsul este cablul de interfață este potrivit pentru masina ta (notă: nu toate interfețele de masina original trebuie să fie conectat) 4. Dacă încă nu se poate judeca, vă rugăm să ne trimiteți original radio auto locație de instalare (fata) imagine și original radio înapoi interfață de imagine pentru noi

În comparație cu auto originale, ecranul este mai mare, culorile sunt mai vii, și-l sprijină de vizualizare din mai multe unghiuri.Noul cadru este realizat conform cu originalul masina, care se potrivește perfect cu masina ta si este usor de instalat.

★ De ce radio nevoie pentru a instala o suplimentare de răcire ventilator?

Știm cu toții că radio-ul original de pe masina este echipata cu un ventilator de răcire pe partea din spate, astfel încât original radio funcționează foarte stabil, chiar și în condiții de temperatură ridicată și funcționare pe termen lung, dar posturile de radio de pe piață, în general, doar disipa caldura prin coajă de metal înapoi, Acest lucru nu poate satisface pe deplin disipare a căldurii cerințele de mașină, astfel încât acesta va aduce o mulțime de probleme, cum ar fi ecran tactil erori, anomalii de emisiuni și muzică, repornește aleatoare, și temperaturi ridicate conduce la potențiale pericole de securitate, etc.

Personalizate Special Al Ventilatorului De Răcire

Fanii nostri sunt personalizate pentru navigare, care pot servi mai bine și pentru a asigura performanța de Radio Auto.Mulți clienți și prieteni, de asemenea, alege să cumpere ventilatoare de răcire în alte locuri, dar nu vor fi probleme de incompatibilitate sau de un consum ridicat de energie, care va distruge performanța excelentă de navigare.

Și ventilatorul de răcire este configurat special pentru Mașina noastră de Radio, poate mai bine să mențină performanțele sale, vă rugăm să fiți siguri să-l folosească.

Android Real 8.1/9.0/10.0 sistem, cererea de sprijin split screen, face utilizarea mai ușor de manevrat, de sprijin mai multe cele mai recente aplicații.

Cea mai recentă tehnologie, folosind Android avansate soluții de navigație, suportă mai multe setări personalizate și de a deschide mai multe opțiuni pentru utilizatori.

Comparativ cu ordinare ecrane de pe piață, IPS, unghiul de vizualizare este mai mare, iar display-ul este mai delicata

radio utilizează 2.5 D IPS multi-touch capacitiv Ecran, care afișează pe deplin culori bogate, în timp ce blând lumina emisă de ecran 2.5 D nu irita ochii.

Suport pentru split screen display de vreo 2 aplicatii, combinând la va.

Suport pentru split screen display de vreo 2 aplicatii, combinând la va.

Suport video și DVR cerere De Fereastră Plutitoare, personaliza poziția de afișare, și de a face experiența dumneavoastră de conducere plin de culori reci.

Funcție de ieșire Video

Suport T9 multiple de Rețea 4G benzi

Implicit built-in de ajustare este 48EQ, iar sunetul surround poate fi setat în același timp, permițându-vă să vă cufunda în muzică minunată.

Suportă aproape toate aplicațiile de hărți.Înainte de a trimite produsele tale preferate, vom instala cea mai recentă hartă deconectat de țara ta pentru tine, iar harta va fi actualizat la intervale regulate.Desigur, puteți alege, de asemenea, de a utiliza hărți online.

Acceptă inversă de afișare.Atunci când mașina este în modul invers, radioul va comuta instantaneu de pe ecran, în partea din spate a masinii pentru a asigura siguranța dumneavoastră de conducere.

Dacă nu aveți originale aparat de fotografiat, puteți să-l cumpere, făcând clic pe "CUMPARA ACUM" din imaginea de mai jos.

Acceptă conectarea la ADAS DVR.ADAS DVR-ul are mai multe built-in de asistență de conducere tehnologii, introducerea de înaltă calitate TF card de memorie pentru a înregistra fiecare moment al tău de conducere.

Mai mult și mai naționale de fabricație de automobile standardele impun ca vehiculele trebuie să fie echipate cu anvelope de presiune dispozitive de alarmă.Importanța presiunii în anvelope dispozitive de alarmă poate fi văzut.Click pe imaginea de mai jos pentru a cumpăra o presiune pneuri dispozitiv de alarmă, conectați un radio, și feedback-ul tau de anvelope de stare în timp real.

Telefon mobil de interconectare, ecran mare, de joc plăcută, o experiență video.

Suport conectare Bluetooth, apelare telefon Bluetooth, microfon built-in de radio, chiar dacă mediul înconjurător este zgomotos, radio sprijină microfon extern conexiune, care pot garanta calitatea convorbirii.

După trimiterea comenzii, avem nevoie pentru a conecta produsul la un test de putere, apoi încărcați o hartă gratuită, test de performanță, și apoi utilizați un multi-strat anti-coliziune cutie și un șoc bubble sac pentru a se asigura că produsul este livrat în siguranță în mâinile tale.Livrarea durează 1-3 zile lucrătoare după cumpărare, vă rugăm să fie pacient.

După vânzări:

Dacă există o problemă după primirea mărfurilor, vă rugăm să ne dea o șansă de a servi.Vă rugăm să nu deschideți litigiu.Disputa este manipulat de către platformă.Platforma nu este profesionist și nu poate rezolva probleme fundamentale.Vă rugăm să aveți încredere în noi.Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil Prin intermediul Ziarit.ro, vom ajunge înapoi la tine în termen de 12 ore din cauza jet lag

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Volan Original De Control Suport
T9 versiune 4G+64G 8-core
funcția 3 Fereastră plutitoare
TF/Micro SD Slot 2
Dimensiunea De Afișare 10"
Suport Wifi
Tip De Material Metial+Materiale Plastice
Articol Greutate 1.7kg
Element Dimensiune 24cm*20cm*12cm
Hyundai Model ix35
Numele Modelului Pentru hyundai Creta 2016-2018
Conectarea La USB ADAS DVR Suport
ROM 32G
Sistemul De Operare Android 9.0
Tensiune 12V
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Speciale TV
Rezoluție 1024*600
RAM 4G
Interfață USB
Din Din Dublu
Pentru Autovehicule Marca/Model HYUNDAI
Mass-Media Digitale Format JPEG
Limba OSD Vietnameză
Funcția 2 Split Screen
Conectați USB TPMS Suport
Nume De Brand Develuck
funcția 5 Funcție de ieșire Video
Funcția 1 DSP funtion
T6 Android 10.0
Max De Memorie Extern 64G
Caracteristică Specială Suport Can-Bus
Afară De Putere 4*45w
Funcția 4 Navigare GPS
T3L versiunea plus 2G+32G Android 9.0
Conectați un microfon extern Suport

Produse similare