1 buc Sertar Organizator de Bambus Extensibil Sertarul cu Tacâmuri Cutie de Depozitare Sertar Separator Tava Sertar Organizator Noi

96.67lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Caracteristici: design Extensibil

6-8 compartimente sertar organizator este conceput expandably pentru a se potrivi cele mai multe sertare, de măsurare, de 12.75* 16.75 *2 inch (L*W*H) 19 *16.75 * 2inch (L*W*H).

De Mare Capacitate

Acest bambus organizator conține 8 compartimente (inclusiv 2 compartimente extensibile) de dimensiuni diferite pentru nevoi diferite.

Naturale De Bambus

Tot sertar separator este fabricata din naturale, eco-friendly și regenerabile de bambus, care este complet în condiții de siguranță, durabil, de protecție a mediului.

Multifuncțional

Cu acest sertar extensibil organizator, puteți face o bună utilizare a spațiului de sertare pentru a găzdui și organiza o mulțime de elemente, cum ar fi bucătărie, tacâmuri, bijuterii, instrumente, materiale de birou, produse cosmetice și accesorii personale și mai mult.

O gamă largă de aplicații

Ca un bun ajutor în sortarea elementele în mod clar și ordonat, acest sertar organizator este perfect potrivit pentru bucatarie, dormitor, baie, birou, hotel, salon de înfrumusețare și oriunde aveți nevoie.

Caietul de sarcini:

Tip: Sertar Organizator

Material: Bambus

Cantitate: 1 buc

Culoare: așa Cum se arată

Dimensiuni: 12.75* 16.75 *2 inch (L*W*H)

Extensibil Dimensiuni: 19 *16.75 *2 inch (L*W*H)

Net greutate: 1200g/42.33 oz

Pachete:

1* Sertar Organizator

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material BAMBUS
Caracteristică Eco-Friendly
Utilizarea Alte
Numărul De Model Bucătărie Sertar Organizator

Produse similare