Baston Crampoane Antiderapante Carja Zăpadă Gheare De Cinci Apuca Din Oțel Inoxidabil De Gheață-Hapsân Stick De Mers Pe Jos De Mers Pe Jos De Ajutor Crampoane

21.08lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Caracteristici:

Reduce riscul de alunecare

La crampoane sunt potrivite pentru iarnă, mai ales în condiții de carosabil alunecos atunci când ninge, și oferă un plus de stabilitate atunci când mersul pe jos pe suprafete alunecoase.Acesta poate oferi, de asemenea, cu o mare stabilitate atunci când sunt de mers pe jos pe nisip, pietriș pierde și iarbă.

Usor de instalat

Atașamentul de crampoane este convenabil pentru a instala pe cârjă, și crampoane poate fi instalat pe carja sau walker pentru a oferi o mai mare stabilitate și echilibru.

Durabil cinci gheare de design

La crampoane sunt realizate din oțel inoxidabil și sunt durabile.Cele cinci durabile din oțel inoxidabil gheare poate musca în zăpadă, asigurând echilibrul și siguranța atunci când mersul pe jos pe aceste periculos motive.

Design Flip

Atunci când introduceți camera, design flip permite crampon atașamentul față de flip-up de-a lungul afara crampon, care este convenabil pentru tine de a utiliza în interior, și poate preveni frecarea pământ tare, făcându-l mai sigur de a utiliza și de prelungire a vieții sale de serviciu.

Caietul de sarcini:

Tip de element: carja anti-derapare dispozitiv

Material: otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Cantitate: 1 buc

Element dimensiune: 11*6.3*3.7 cm/4.32*2.48*1.45 inch(L*W*H)

Greutate: 110g/3.88 oz

Pachet:

1*crampoane

2*șurub

1*cutie pachet

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Type3
Type2
Nume De Brand diposlong
Type1
Origine NC(de Origine)

Produse similare