Pentru Gigabyte GA-MA770-US3 R2.0 Originale Utilizate Desktop Placa de baza MA770-US3 770 Socket AM2 AM3 DDR2 La Vanzare

144.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Lista de ambalare: 1* placa de baza 1* I/O șicane Există o altă versiune de placa de baza RVE.XXX , vă rugăm să lăsați un mesaj sau contactati-ne, să ne cerințele dumneavoastră, în caz contrar nu vor fi expediate la întâmplare!Vă rugăm să rețineți!Imaginea este doar o referință, nu pentru dumneavoastră.Vă rugăm să ne contactați sau pentru mesaj!

Toate Placile testate înainte de expediere. 1. set CPU & RAM.Puterea pentru a testa dacă ecranul funcționează bine. 2. Instalat cu ventilator, baterie, tastatura, placa de sunet, placa de retea activa pentru a verifica dacă bios-ul numărul corect. 3. Muzica de joc pentru a verifica audio și căști plug ok. 4. Vezi dacă bateria poate percepe în mod normal și de descărcare de gestiune. 5. Apoi, touch pad, sloturi usb si toate luminile. 6. Run 3D mark 7. Reporniți Windows.

Am fost mereu face tot posibilul pentru a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client.Vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema înainte de a părăsi feedback-ul negativ

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Veți obține servicii excelente și rapid de transport maritim, atunci când vă cumpărați produsul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand Gigabyte
Factor De Formă ATX
Tip Soclu Socket AM2/AM2+/AM3
Pachet No
Element Stare folosit
Chipset-Ul Producătorului AMD
Cerere Desktop
Chipset-ul AMD 770
Hard Disk Interfata GA-MA770-US3
Tipul De Memorie DDR2
Placă Grafică Tip Non-Integrat
Cu CPU No
FSB / HT GA-MA770-US3
Tipul PROCESORULUI AMD
Porturi USB 2.0
Banca De Memorie 4 DDR2 DIMM
Numărul De Model GA-MA770-US3
Canal de memorie Patru

Produse similare