Alge marine naturale Vaze, Ghiveci pentru Flori Uscate Desktop Organizator de Depozitare Coș Manual Reciclabile Decor Acasă

55.53lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Dimensiunea Diagramă

Manual de produs; dimensiuni pot varia ușor de la fiecare alte.

Toate dimensiunile de mai jos sunt măsurate manual, care poate avea mici abateri.Apreciat pentru conștientizare și înțelegere în avans.

100% Handmade Iarba Vaze

1.Elementul include doar iarba vaza în sine.Alte lucruri din imagine sunt pentru decorare și afișare numai, nu vor fi incluse în pachet.

2. Frumos si dens tesut de experimentat filtru.

(Materialul este reciclabil, care pot fi folosite pentru compost când învechite.)

Scenarii

Aplicabile pentru flori uscate, conservate flori proaspete; sau chiar pentru desktop organizarea scop

Ați putea dori, de asemenea...

apasati pe imaginea de mai jos pentru a ști mai multe

Metoda de Plata

Card de Credit/Debit, QIWI, WebMoney, Yandex.Bani, SMS(Rusia), Ebanx, PPRO, Mercado Pago, PayPal, Doku, Mpesa, Klarna, Plata în Numerar, Transfer bancar/Transfer Bancar/TT, Western Union, COD(Arabia Saudită) Pentru detalii despre plata, va rugam sa apasati pe imaginea de mai jos.

Ambalare și Livrare

1. În general, suntem folosind metoda de livrare ai ales-o.Cu toate acestea, în scopul de a atenua riscurile din transportul maritim internațional, uneori, s-ar putea modifica sau upgrade de metoda de livrare pe baza noastre de logistică experiență de ciclul de livrare.Înțelegerea dvs. este apreciat. 2. Pentru produse fragile livrate direct din China, noastră logistică ambalajul exterior va fi EPE și/sau cutie de carton și/sau din material plastic rezistent la livrare sac prezentate mai jos.Pentru non-fragil bunuri livrate direct din China, ambalajul exterior va fi din material plastic rezistent la livrare sac prezentate mai jos. 3. Noastre procesul de livrare este de 1) Re-inspecție(inclusiv accesorii, power-on test); 2) de Cântărire înainte de ambalaje; 3) de Ambalare; 4) Colet greutate după ambalare; 5) Print și stick-livrarea facturilor; 6) Transferul de logistică; Pentru orice necesare clarificări suplimentare, procesul de ambalare în magazinul nostru au fost înregistrate de camera de supraveghere cu unmodifiable setările de timp de la sfârșitul lunii octombrie, în 2020. 4. Comenzile vor fi prelucrate într-o secvență de plată. 5. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa ta. 6. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători.Dacă nu primiți transport în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați cât mai repede. 7. Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, Taxele de Brokeraj, Datorie, sau Taxe vamale și Impozite.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Stil Pastorală
Material Paie
Ambarcațiunile de proces Realizate Manual
Caracteristică Eco-Friendly
Origine NC(de Origine)
Funcția Masă Vaze

Produse similare