Tuya APP WiFi Smart Touch Comutator Comutator de Lumină NE-Voce Wireless de Control de la Distanță De Tuya Smartlife Alexa de Start Google

21.81lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Descriere:

【Neutru este necesar】Suport Neutru sistem numai.

【Conexiune Wi-Fi direct】Nu poarta hub este necesar, doar l instalați și să-l utilizați.Conecta direct la Internet, puteți controla cu telefonul mobil pentru a realiza viață inteligentă. (Trebuie 2.4 GHZ)

【 Viață inteligentă/Tuya APP 】 Utilizare Tuya sau S mart L ife APLICAȚIE pentru a vă deschide fișeirul de viață inteligentă.

【Control de la distanță APP】 Tuya sau de viață inteligentă APP poate fi folosit pentru a controla de la distanță a comuta pe și în afara.Puteți vedea deschis sau închis starea de switch-uri de la APP atunci când sunt departe.

【Link-ul cu alte dispozitive inteligente】Acesta poate fi conectat la alte dispozitive inteligente pentru a realiza un convenabil inteligente de viață împreună.Un modul poate fi creat și în legătură cu alte dispozitive inteligente pentru a deschide automat lumina de îndată ce te duci acasă.

【Suport de voce vorbitor de control】 comutator este compatibil cu Alexa si Google Asistent Acasă, permițându-vă să utilizați vocea control inteligent comutator pentru a activa on/off.

【Calendarul】 smart switch este automat pornit și oprit la un moment dat prin funcția de timer.Alege ora la care doriți să te trezești, deschide automat lumina, astfel încât să puteți introduce cu ușurință la zi; alege ora la care doriți să închideți lumina.

【Împărtășească】comutator de control pot fi partajate cu membrii familiei.

【SENSIBIL LA ATINGERE DE CONTROL】

Sticla touch screen de acest smart switch este sensibil la atingere de control, premium, durabil material de sticlă oferă până la 20 de milioane atinge cifre prin teste riguroase.Este rezistent la apă, Umed-Dovada, Rezistă la Zgârieturi.

【SETARE UȘOARĂ PÂNĂ】

Scana Manual de Utilizare cod QR Descărcați Inteligent viață/TUYA APP, sau de a descărca de pe App Store sau Google Play Store și conectați dispozitivul mobil la 2.4 GHz Wi-Fi de rețea pentru a găsi întrerupătorul, apoi puteți activa luminile de control sau a altor dispozitive electrice cu usurinta

【NE-standard】

Caietul de sarcini:

*Tensiune de intrare: 100-240VAC 50/60Hz

*Rețea:wifi

*1/2/3/4 bande

*Putere:600W/gang

*Standby:0,5 W

*Dimensiuni:118 * 72 * 39mm(NE)

*Viața:100000 de ori

*Carcasă de Culoare: alb,negru

*Temperatura De Funcționare: De La -20℃~+50℃

*Material Plastic:ABS

*Foc-protecție rating:94-V0

*Pachetul dimensiune: 138*89*55mm

*Greutate: 246g

Pachetul Inclus:

1*smart switch,1*manual de utilizare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model smart switch
Nume De Brand centechia
Origine NC(de Origine)

Produse similare