Pistolul de apă de apă de înaltă presiune arma mașină de spălat instrument balsam de curățare a aerului de aspirație curățare spray spray cu spuma de fum S6Q1

32.69lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Document .produs-descriere { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Georgia; } .produs descriere .imagini { text-align: center; } .produs-descriere img { max-width: 100%; width: 800px; înălțime: 800px; vertical-align: mijloc; }

Descriere

Caracteristici:

1.De înaltă Presiune de Spălare:Transforma dvs. obisnuiti furtun de gradina intr-un jet puternic de presiune flux.Perfect pentru curățare de trotuare murdare, masina, punte de lemn, garduri, ziduri de cărămidă și mai mult.

2.Acum puteți spăla mașina și o grădină fără efort, fără spălare.Garantat pentru a fi în siguranță pe orice suprafață și nu va benzi de lemn, vopsea auto sau strat clar.

3.În condiții de siguranță Pentru Orice Suprafata:în condiții de Siguranță curat murdar suprafețe, inclusiv lemn, caramida, beton, laterale, plastic, sticlă și mai mult.Nu va benzi de lemn, vopsea auto sau strat clar.

4.Duze reglabile:de Mare impact jet duza pentru clătire off pete și murdărie.Blând ventilator aspirare este mare pentru spălat, o zonă mare.

5.Detasabila Furtun:Elimina furtun lung de distanță scurtă de curățare.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Caietul de sarcini:

Material:ABS,oțel inoxidabil

Dimensiuni:Cu sticla/30/48/72cm Opțional

Pachet inclusiv

1x Înaltă Presiune

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Garantam calitatea produselor noastre.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Nume De Brand MJJC

Produse similare