DC12V 24V 36V 48V 10A 1CH-un Întrerupător la Distanță Receptor Perete Transmițător Wireless de Putere Comutator de Ușă de Garaj lampă/ferestre/obloane

56.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Acest produs este de obicei aplicat la multi-canal, electrice, usi si ferestre, obișnuit electronice de blocare, comutator, electrice, usi garaj, ferestre, echipamente de ridicare ,de automatizare și control industrial, toate tipurile de alarmă anti-furt ,securitate și alte domenii .Controler de la distanță acceptă utilizarea de formare a unui set complet de inteligent fără fir control de la distanță a sistemului .Ea are o gamă largă de utilizări.

Caracteristică:

Tensiune de alimentare: DC12-48V

sarcina maximă: ≤40A

Frecventa De Operare: 315 MHz

(aici este în set .ne-am făcut de lucru împreună .așa că nu trebuie să-mi pese de ce frecvență sunt ei )

Sensibilitatea receptorului: -100dBm

Tipul de codare: cod de învățare

Notă: produsul a două tipuri de moduri de ieșire, 1. Ieșire tensiune este DC12-48V ;2. Tensiune de ieșire .Vă rugăm scopul de a indica necesitatea de ce fel de model, dacă nu sigur, nu va fi nici o tensiune de ieșire modul de siguranță în mod implicit, va multumesc

Ieșire mod de lucru:

Auto-blocare: Conectează jumper pe T ( Auto-blocare modul de control

:Apăsați comutatorul este pe sarcină, apăsați același comuta din nou este de a deconecta sarcina .Nevoie de un canal comutator și un buton de telecomanda.)

Jogging---tăierea pac nu este ocupat, jumper nu conectați .Apăsați comutatorul este pe sarcina ,a slăbi este să deconectați sarcina.Nevoie, de asemenea, un canal comutator și un buton de telecomanda.)

Inter-blocare------- Conectați-vă jumper pe L (Apăsați un comutator este pe sarcină , apăsați alt comutator este de a deconecta sarcina . (Aveți nevoie de un canal de comutare și 2-buton remote controller).

Am Învățare și eliminarea metoda:

1 .Există un buton de învățare pe panoul de control al touch comutator, buton este folosit pentru a învăța și de a elimina codul.

2 .Apăsați și țineți apăsat butonul de învățare pentru trei secunde.Atunci când indicatorul luminos clipește, vom intra în starea de învățare.Apăsați orice tastă de pe telecomandă pentru a emite semnal, lumina clipește de două ori și de pe .Înseamnă că-l învețe cu succes.

3 .Se poate învăța mai mult de 12 BUC 2262 sau 1527 chip cu cod diferit telecomanda fara fir.

4. Șterge de la distanță metoda de control: țineți apăsat butonul de învățare pentru aproximativ 8 secunde, indicatorul luminos se aprinde pe off, apoi codul de învățat înainte de a vă va fi șters.

pacote inclued:

O:

1 x Receptor(cu capac) 1 x Transmițător(cu baterie) B: 1 x Receptor(cu capac) 2 x Transmițător(cu baterie) C: 1 x Receptor(cu capac) 3 x Transmițător(cu baterie) D: 1x Receptor(cu capac)

4 x Transmițător(cu baterie)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand xuanlongyuan
Tip Comutator Control De La Distanță
Distanța De La Distanță 10-50m
Garanție 1 An
Frecventa De Lucru 315Mhz
Tensiune De Lucru DC12-48V
Codificare de tip Cod de învățare
Caracteristici Cod de învățare
Certificare CCC
Numărul De Model XHYD-701
Tip De Element Switch-uri
Material Plastic
Canal 1ch

Produse similare