Baterie 1450mAh pentru NOKIA LUMIA 800/N9 16GB/N9 64GB (BV-5JW)

38.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


CAIETUL de sarcini

Craftmann Bateria este cel mai bun înlocuitor pentru Nokia ( BV-5JW) a bateriei.Proprietatile tehnice îndeplinească cerințele definite de dispozitiv mobil producător.

- Articolul: C1.02.261

- Cod Original: BV-5JW

- Tip baterie: Li-ion

- Capacitate: 1450 mAh (5.2 Wh)

- Tensiune: 3.6 V

COMPATIBILITATE

NOKIA LUMIA 800, NOKIA N9 16GB, NOKIA N9 64GB .

GARANȚIE

12 luni / 300 cicluri de încărcare (a începe să utilizați bateria înainte de expirarea perioadei de depozitare).Vă rugăm să verificați perioada de depozitare de pe eticheta bateriei și individuale de ambalare.

LOCAȚIE

Craftmann bateriile produc în Guangzhou Science City (China).Acesta este locul de amplasare sute lumea mai mari companii de producție.Foarte aproape de Huangpu Port și la numai 45 de minute de mers cu masina de la Hong Kong de frontieră.

MEDIU

Avem producție mare și zona de depozitare (40.000 de metri pătrați), curat și luminos, 24/7, aer condiționat, loc.Celule litiu și baterii sunt păstrarea în mediu uscat și răcoros.Acest lucru este foarte important pentru baterii de performanță și cercul vieții.

MECANIZARE

Costul forței de muncă crește dramatic în China în ultimii ani.Mașini inteligente înlocuit om în producție, lucrează din greu, fără vacanțe.

AUTOMATIZARE

Tehnologia informatică și inteligent programe, a făcut posibilă pentru a simplifica managementul de producție și de a reduce costurile.Craftmann bateriile nu sunt inferioare în calitate de real baterii originale, dar mai ieftin de cel puțin două ori.

CONTROL DE CALITATE

Cerințe tehnice, 100% de intrare și de ieșire de control ne permite pentru a produce baterii de înaltă calitate.Timpul de viață a noastră baterii ajunge la 500 de cicluri sau 25 de luni.Defect de fabricație este doar 0.5%.

IDENTIFICAREA

Codurile de bare sunt importante pentru distribuție cu amănuntul.QR-coduri eficient împotriva fals factorii de decizie.Ultimii 10 ani nu am găsit nicio similare copie de produsele noastre.

CERTIFICARE

Peste 20 de ani de activitate de producție, am acumulat de producție și de distribuție experiență.Milioane de dispozitive sunt folosind bateriile noastre chiar acum.Am trecut cu mândrie ISO, CE, și PCT certificare de producția de masă din fabrică.

OFERTA PENTRU PROFESIONIȘTI

+1 gratuit instrumente kit pentru fiecare comanda de 5 baterii cu instrumente kit

+2 gratuit instrumente kit pentru fiecare comanda de 10 baterii cu instrumente kit

CARACTERISTICĂ SPECIALĂ

Putem face personal lazer marcaj pe carcasă din aluminiu.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Capacitate baterie(mAh) 1301mAh-1800mAh
Numărul De Model C1.02.261
Original sau Nu Compatibil
Nume De Brand CRAFTMANN
Compatibil Marca Nokia
De Certificare A Calității ce

Produse similare