Body Shaper Slăbire Abdomen Saună Brâu Corset Antrenor Burtica Sport Centura De Talie Antrenor Termo Sudoare Centura Corset, Costume

15.94lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Descriere:

Femei pe talie dispozitiv de formare: poate fi folosit pentru yoga, postpartum abdominale colanti, etc.

Cald pentru o perioadă scurtă de timp: Acest produs are de înaltă rezistență și poate fi folosit ca o strâns îmbrăcăminte pentru formarea talie.Se poate ridica temperatura corpului, a spori activitatea termică într-un timp scurt, transpirație, scăderea lipidelor efectul este mult mai evident.În același timp, suntem mult mai eficient și eliberarea de căldură.

Dublu strat de protecție de proiectare: combinație de trei rânduri și lipite de design face mai aproape de talie, crește forța de sprijin, iar talia este buna.

Reduce talia: acest cauciuc talie formare dresuri pot reduce talie de 3-5 centimetri atunci când poartă, ceea ce face talie mai subțire.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne va satisface cerințele dumneavoastră, vă putem oferi un satisfăcătoare a reveni sau de restituire.

Caietul de sarcini:

Tesatura Nume: Neopren

Tesatura principal compozitie: fibra de clor

Conținutul de material principal component: 70%

Potrivit sezon: vara, iarna, primavara, toamna

Grosime: ordinară

Fără sudură: nu

Chila: Da

Dacă nu există bras: Da (trei rânduri)

Pachetul Inclus:

1*Corset

Note:

Vă rugăm să rețineți

Datorită elasticității produsului tesatura, nu va fi erori de măsurare în dimensiune.Este normal ca acolo sunt mici de culoare erori între imaginea reală și obiectul real.Datorită caracteristicilor materialului, vor exista unele erori din greutatea măsurată.Cei care au grijă ar trebui să aibă grijă de ea ! ! !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Aplicabile Oameni Adult

Produse similare