Senwanse lame de Ștergătoare pentru Parbriz pentru SEAT Toledo Mk4 1994-2018 masina fața ferestrei ștergătoarelor de parbriz accesorii auto

52.75lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Model de vehicul: Pentru SEAT Toledo Mk2

Model An: 1999 - 2004 (MK2)

Lame Tip: Cârlig

Stergator dimensiuni: 21" & 19"

Model de vehicul: Pentru SEAT Toledo Mk3

Model An: 2005 - 2009 (MK3)

Lame Tip: Cu Gheare Tip De Arme

Stergator dimensiuni: 26" si 26"

Model de vehicul: Pentru SEAT Toledo Mk4

Model An: 2011 - 2018 (MK4)

Lame Tip: Slim push buton

Stergator dimensiuni: 24" și 16"

Imagini de produs:

Atenție:

1,Pentru a evita cumpărarea ștergătoarele greșit, Cumpărătorii ar trebui să acorde o atenție la mașina an și fotografii în descrierea înainte de plasarea comenzii.În cazul în care cumpărătorii nu au nici o idee dacă ștergătoarele se potrivesc auto, vă rugăm să ne contactați și să ne indice modelul de masina ta si masina an, vom răspunde în 24 de ore.

2, vă Rugăm să ne indică faptul că mașina este cu volan pe Dreapta sau Stânga, pentru a ștergătoarelor de sistem este diferit între RHD si LHD.

3, în Cazul în care cumpărătorii loc nepotrivit pentru a fi nepăsători cu privire la descriere, nu vom rambursare sau retrimite.

Recomandări:

1, asigurați-vă că pentru a curăța parbrizul mai întâi dacă este contaminat cu ulei, ceară, murdărie și grimes pentru a asigura durata de viață a ștergătoarelor.

2, a ștergătoarelor de Parbriz lamele ar trebui să fie înlocuit atunci când acestea nu efectua cum era de așteptat sau nu oferă asufficient nivel de siguranță.

3, Dacă lamele ștergătoarelor nu se ridica de pe parbriz, opera ștergătorului până când vor ajunge la centrul de parbriz, opriți de aprindere, și de a schimba lamele ștergătoarelor.

Livrare:

1, Elementele vor fi livrate în 3 zile după plata integrală a soluționa excepția de vacanță.

2, Cumpărătorii asigurați-vă că pentru a lăsa exacte Adresa, Codul POȘTAL, Numărul de Telefon (numele Complet de cumparatori din Rusia)

3, în Cazul în care cumpărătorii nu a putut obține elemente în timpul de livrare sau au probleme cu produsele, vă rugăm să încercați să ne contactați în primul rând, am dori să vă răspundă în 24 de ore în zilele de lucru pentru a urmări ordinea și de a rezolva probleme pentru tine.

4, în Cazul în care cumpărătorii nu a putut obține elemente după timpul de livrare a terminat, ne-ar dori să ramburseze sau retrimite.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Înălțime Element 2cm
Lățime Produs 3cm
Numele Modelului cn2421
Tip De Material Nautral cauciuc
An 2017Year
Nume De Brand senwanse
Dimensiune 24+16
Caracteristici Speciale Curat parbriz
Articol Greutate 0.1kg

Produse similare