Keycap 1 3D gravate keycap, un joc pe Steam, personalizate în relief zinc din aliaj de aluminiu tastelor pentru tastatura mecanica R4 înălțime

86.94lei

Adauga la lista dorintelor

Mouse Și Tastaturi

Descriere produs


Despre Jian Shi Mecanice Keyboard Keycap

Aplicabile tastatura

Cheia pac este potrivit pentru cele mai MX axa (transversală) tastaturi mecanice, cum ar fi verde axa negru axa axa roșu arbore de ceai, nu este potrivit pentru tastatură cu membrană și notebook tastatura

Material proces

Cheia capac materialul este zinc-aluminiu aliaj ZNAL903, care este proiectat și fabricat de trei-dimensional de relief.Se adoptă diverse colorat procese, cum ar fi galvanizare, electroforeză și vopsea de copt, iar procesul este complicat.

Cheie înălțime capac

Înălțimea totală de la capac cheie este de aproximativ 11,0 mm, care este aproape la înălțimea OEM R4. Este vorba despre 9.8 mm după scoaterea la suprafață model de relief.Este aproape de original R4 înălțime de cires.Este recomandat să instalați în ESC, zona F, și cheia principală cifre zona.

Slot strans

Tastaturi diferite, diferite axe, și cataramă dimensiuni pot varia.Nu putem garanta că keycap slot este tocmai potrivit pentru toate tastatură încuietori, astfel încât orificiile de pe partea din spate a tastelor sunt toate deschise pentru instrument ușor de tuning.

Ambalajul produsului

Rotund deschis cutie de fier*1 taste Personalizate*1 Cheie tragator*1

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Keycap înălțime R4
Tip Tasta Caps
Interfață MX axa (tip cruce)
dimensiune produs 18*18*11mm
Nume De Brand NoEnName_Null
Material De Zinc din aliaj de aluminiu
Potrivit pentru funcția de Cadouri, colectii, dorește ziua de nastere, magazin de suveniruri
Origine NC(de Origine)

Produse similare