RJP30H2A 30H2A LCD specifice NPN FET PENTRU a-263 TO220

23.57lei

Adauga la lista dorintelor

Componente Active

Descriere produs


Ambele vă Rugăm să rețineți că la " cap " din această listă conține diverse modele este de a vă oferi mai multe opțiuni.Alege una de dorit \u0026 a lăsat un mesaj atunci când vă verificați pentru a specifica ce modle ai vrea !!!!!!! !!!!!

Ca o putea vânzător vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse \u0026 servicii.Am înțeles uneori ai o problemă cu achiziția dvs., dar indiferent de ce este atât vă rog să aveți încredere că vom încerca cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți corectă și Obiectivă feedback-ul este foarte IMPORTANT pentru reputația noastră și vom fi foarte recunoscător dacă ați putea să ne contactați înainte de brigadă Negativ / Neutru feedback-ul.Să lucreze împreună pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.

gigant

1. - Garanție de un an .

2. - În cazul în care elementul este defect la primirea ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărătorul ar trebui să se întoarcă toate pe original si nedeteriorat elemente sub re - stare vandabile).

3. Oferim gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare, Pentru prima 1 lună Vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la noi la locație) .După 1 lună de la cumpărare cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.

4. - cel pe care îl primim produselor returnate va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.

5. - Uriașul nostru nu se extinde la orice produse care sunt fizic pe sau sub - ONU normală de funcționare condițiile ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.

Plata

1. - amândoi vă Rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.

2. - Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți elementul Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata elementul să ne contactați în primul rând ne va ajuta să o rezolve..

3. - Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de elementul ambele vă rugăm să lăsați o notă la comanda.

Transportul

1. - Putem livra produsele tot în lume.

2. - DHL FedEx TNT, UPS, EMS China Post Hong Post sunt toate disponibile.

3. - Articolul va fi trimis cu 3 zile după identificatori de plata.

4. - amândoi vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element.

5. - Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.

Taxele de Import sau Taxele

1. - taxele de Import taxe și alte anterior s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul de element Aceste fluxuri sunt oferite de către cumpărător..

2. - amândoi vă Rugăm să verificați cu tine țării biroul Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de achiziționare?.

3. -.Nu a confirmat informațiile detaliate despre factura de livrare de exemplu, cât De mult preț ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura sau cum să descrie elementul etc ...

Feedback-ul

1. - Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru Multumesc mult pentru timpul acordat..

2. - Programul nostru va pleca înapoi la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

3. - amândoi vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și să aveți o zi bună!

Ambele vă Rugăm să nu ezitați să ne picătură un mesaj dacă aveți orice întrebări, suntem aici pentru a ajuta.

Și \u0026 înainte de COMENZI!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Disiparea De Putere STANDARD
Tip STANDARD
Nume De Brand KEEZEL
Tensiune De Alimentare STANDARD
Cerere TV
starea Noi
Pachet STANDARD
Numărul De Model rjp30h2a
Temperatura De Operare STANDARD

Produse similare