NOI DDB6U144N16R

194.96lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


1 profilul de Companie: TCW platforma de marketing, în primul rând pentru cumpărători perfect pentru un mic-multe bunuri cheltui prea multă energie cu timpul. 2 RESTITUIRI & RETURN: Noi oferim o garanție cu privire la toate elementele pe care le-am vândut.Elementul va fi testat înainte de nava,va fi în stare bună,dacă există unele probleme cu articol,nu ezitați să ne contactați.

Vă rugăm să ne e-Mail pentru a notifica un element defect.Dacă nu se specifică altfel, acest articol vine cu 14 de zile de garanție de la data livrării. 3 TAXE VAMALE & PREDAREA TAXA de participare: Pentru toate comenzile clienților, noi nu percepem predarea taxa, chiar 1buc parte.

Atunci când părțile au ajuns la obiceiurile locale, dacă părțile au fost percepute taxe vamale, nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 4 să MĂ CONTACTAȚI: biroul Nostru sunt orele 9:00-12:00 ; 1:00pm-6:00pm China HK timpul de lucru. 5 conceptul de Serviciu: Suntem loiali la serviciu pentru a termina fiecare comanda.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model DDB6U144N16R
Camera Echipat No
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Nume De Brand Mexemina
Compatibilitate Altele

Produse similare