Tactic Casca de Supraviețuire Airsoft Casca Baterie Husă MK2 Casca Bateria Casque Contragreutate Pachet de Accesorii de Vânătoare

19.02lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Caracteristici:

1. Fabricat de înaltă calitate nailon material cu caracteristici de rezistentă la uzură, rezistent la rupere și durabil, are o durată lungă de viață.

2. Montate RAPID căști de protecție, acesta poate fi echipat cu un sistem portabil de accesorii, cum ar fi viziune de noapte bateria pentru a preveni care se încadrează și de a reduce greutatea.

3. Dual curele pe partea de sus fixați pe cutia bateriei capace, oferind un plus de securitate și protecție, lăsând centrul deschis pentru acces ușor la comutatorul de alimentare.

4. Două bucle elastice situate pe ambele părți ale compartimentului principal și, de asemenea, cele două de jos-situat benzi pot oferi imediată baterie de rezervă de stocare.

5. Colțul din nailon incuietoare caseta poate atașa diverse dimensiuni IR stroboscoape sau de stocare excelent pentru un garou cu ușor accesibile.

6. Utilizarea Scene: drumetii, camping, tir sportiv, sport, echipament de protecție accesorii, ciclism sport si alte activități în aer liber.

Caietul de sarcini:

Material:Nylon

Husă dimensiune:10x8x2.5cm

Curea lungime:16cm

Tema:Sport

Caracteristici:Rezistent,portabil,usor

Sport Tip:De Vanatoare,Tir,Wargame,Ciclism,Sporturi În Aer Liber

Pachetul Inclus:

1x Baterie Casca Punga

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Tip cască

Produse similare