Noi culbutorilor assy pentru Isuzu 4jb1

364.22lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Descriere Informații:

Culbutor Assy

În Stoc

Partea I Nr.: 4JB1

Aplicație: Isuzu 4JB1

Garantie:1 An

Informații Despre Garanție:

Toate defecte / non-funcționarea părți pot fi returnate pentru rambursare în termen de 365 de zile de la data achiziției inițiale.Contactati-ne prin e-mail sau Ziarit.ro sistem de mesagerie (de preferat) pentru instrucțiuni cu privire la returnarea bunului.Toate întors părți care sunt falsificate / deteriorate / modificate sau sunt incomplete, nu sunt returnabile și va fi returnat la client ca este, ca atare, restituiri nu va fi emis.

Toate nou / nefolosit părți pot fi returnate pentru rambursare în termen de 30 de zile de la cumpărare.Taxele de transport nu sunt rambursabile.Cumpărătorul este responsabil pentru taxele de transport pentru a reveni un element cu excepția cazului în care motivul de returnare este rezultatul unui transport de eroare pe numele nostru.

Informații De Transport Maritim: 1.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și informațiile de contact sunt exacte și corecte. 2.Sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de compania de logistică și clienții locali sau taxe. 3.Noi nu suntem responsabili pentru orice probleme cauzate de serviciu de transport maritim, cum ar fi accident, întârzieri sau alte probleme. 4.În scopul de a asigura ai primit mărfuri cu plata impozite mai mici, vom declara personalizate facturi cu valoare mai mică, facem acest lucru pentru a economisi bani.Valoarea nu înseamnă totală plătită sau orice altceva.Orice taxe de import este responsabilitatea cumpărătorului.

Feedback-ul: satisfactia Dumneavoastra este obiectivul nostru, iar feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați de 4 sau 5 stele, feedback-ul, Ne-ar aprecia.Vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi feedback-ul Neutru sau Negativ, feedback-ul.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model 4jb1
Nume De Brand KEPTGO

Produse similare