Ds-671 de boxe de tavan, 5-10 W, TADS

71.81lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Ds-671 de boxe de tavan, 5-10 W, TADS

Economic tavan built-in difuzor pentru o gamă largă de aplicații.Gama completa de boxe este mare pentru a juca voce și muzică în surdină în magazine, magazine, scoli, birouri, hoteluri și restaurante.

Difuzorul este format dintr-un difuzor, plastic ABS locuințe și o potrivire transformator.Partea din față este închis cu un grilaj cu un strat alb neutru, care permite difuzorului pentru a se potrivi perfect în orice interior.

Putere: 5-10 W.

Tensiunea de linie: 70-100 V.

Sensibilitate: 91db.

Raspuns in frecventa: 90-16000Hz.

Difuzor diametru: 166 mm.

Aterizare gaura diametru: 200mm.

Dimensiuni: 227 x 188mm.

Prieteni, dacă aveți nevoie de un unic caietul de sarcini, puteți utiliza căutare în magazin sau de a ne pune o întrebare.Vom răspunde cu siguranță și de a găsi dreptul de produs!

Livrarea de bunuri este efectuată de către compania sdek sau e-mail din Federația rusă.

Ca o regulă, de dimensiuni mici produse (accesorii) sunt livrate prin e-mail, de mari dimensiuni (instrumente și echipamente) sunt oferite de SDEC.

În scopul de a reduce costul de transport maritim, utilizați cupoane de magazinul nostru =)))

Atenție!!!Dacă nu există nici un punct de discuție în localitatea dvs., va oferim livrare la cel mai apropiat punct sau puteți comanda în comentarii la comanda livrare "la usa".În acest caz, livrarea va fi plătit în plus la primirea coletului.

Despre magazin "muzsale"

Vindem bunuri de reprezentanți oficiali din lume marci pe teritoriul Federației ruse.Am fost de lucru pe piață pentru instrumente muzicale și echipamente muzicale din 2009. Permanent sponsori de toate-ruse și internaționale, concursuri, proiecte culturale și educaționale.

Experiența noastră ne permite să vă oferim cele mai interesante bunuri dintr-o gamă foarte mare.Toate produsele au garanție de la furnizori oficiale.

Toate bunurile sunt asigurate.Acest lucru este un plus imens în colaborarea cu noi.Aboneaza-te la pagina noastră.Vei afla primul despre noile produse și reduceri bune în primul rând.

Cumpărături fericit!

Salutari, echipa MuzSale

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Difuzoare
Nume De Brand TADS

Produse similare