Transformarea Capodoperă TransCraft TC01 MXG-01 MXG01 Mahican Mohawk TLK Junkion Deformare Robot Masina de Acțiune Figura Model de Jucărie

192.31lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Stand Înălțime:Aproximativ 12cm Material:ABS+PVC

Să Acorde O Atenție: (1)din Cauza diferitelor metode de măsurare,acolo poate fi un 1-3 cm de eroare. (2)Acest lucru nu este Ediția originală, ea a făcut de China Producatori,pe care o numim KO Ediție. (3)robotul Nostru a trecut de certificare CCC(China Certificare Obligatorie).

Comune Probelems: Q1:Ce Fel de Metoda de Livrare, de obicei folosit?A1:Vom lua în considerare țara dumneavoastră, pentru a navei care metode de livrare este mai rapid.vom încerca noastre cele mai bune pentru a îmbunătăți timpul de livrare cu experiența noastră.Q2: Cum de multe zile pentru a procesa comanda trimis?A1:Am trimis coletul în termen de 1 zile ~3 Zile, dar de obicei va fi mai rapid.Q3: Cum să pachet de produs?Dacă alegeți"Fără Cutie de Original",Produse Fără cutie de original, doar în scopul de a reduce volumul și greutatea, pentru a salva marfă costa,Dar Fara ambalajul original cutie de mărfuri va folosi super-duritate cartonsto ambalare (ca mai jos), a se asigura că nu va fi niciodată au îndrăgostit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Marionete De Tip Model
Mfg Număr De Serie robot
Material ABS
Tema Film & TV
Mărfuri Atribut Produse Finite
Finalizarea Gradul Produse Finite
Soldat Accesorii Soldat Produs Finit
starea În Stoc
Gen Unisex
Dimensiune 12cm
Ambalaj Original Da
De Animație Sursa Vest Animiation
Versiune Tip Prima Ediție
Numărul De Model TC01
Avertizare Nu Este Potrivit Sub 3 Ani
Dimensiuni 12cm
Tip De Element Model
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Control De La Distanță No

Produse similare