Noi Yongnuo YN300 III YN-300 lIl 3200k-5500K CRI95 Camera Foto Video cu LED-uri de Lumină cu Adaptor de Alimentare

313.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


YONGNUO YN300 III YN-300 III 3200K-5500K Video cu LED Panel Lumina + AC Adaptor de Alimentare

Introducere:

Acest video lumina este format din 150 de LED-uri margele lampa cu temperatura de culoare 3200K si alte 150 de LED-uri margele lampa cu temperatura de culoare 5500k,care sunt de înaltă calitate margele lampa de extra-mari, luminoase chips-uri, cu mai mare de luminanță în același consum de energie.Temperatura de culoare poate fi reglat de la 3200K-5500K după cum este necesar,cu mai practic de folosit;

În plus,se adoptă Yongnuo de proprietate LED tehnologia de conducere, cu siguranta nu par ondulat, stroboscopic și alte fenomene negative atunci când fotografiați;Se adoptă encoder digital modul de reglaj, astfel lumina video poate fi reglat cu precizie și de încredere;Echipat cu 8 canale caracteristica de grupare;

În plus,se poate controla de la distanță prin telecomanda sau telefon mobil,control puterea de ieșire și de a realiza alte funcții de lumina video.

Caracteristici:

1.Echipat cu multi-canal fără fir control de la distanță,care poate off-camera regla luminozitatea și comutatorul de alimentare, vă permite să opereze cu mai multă ușurință.

2.APP poate fi descărcat de pe site-ul oficial,control video cu LED-uri de lumină prin telefonul mobil,citiți curent de luminanță și canal de video cu LED-uri de lumină.Se poate controla respectiv 8 grupe de luminanță și de putere comutator de lumină video,vă permite control video cu LED-uri lumina după cum este necesar.

3.YN300 III este format din 150 de LED-uri margele lampa cu temperatura de culoare 3200k si alte 150 de LED-uri margele lampa cu temperatura de culoare 5500k,care sunt de înaltă calitate margele lampa de extra-mari, luminoase chips-uri, cu mai mare de luminanță în același consum de energie.Temperatura de culoare poate fi reglat de la 3200-5500K după cum este necesar,cu mai practice.

4.Adoptă Yongnuo de proprietate LED tehnologia de conducere, cu siguranta nu par ondulat,stroboscopic și alte fenomene negative atunci când fotografiați.

5.YN300 III adoptă encoder digital de atenuare, care pot fi reglate separat pentru a dur a intensității luminoase și bine reglaj moduri mai convenabil de a folosi.

6.YN300 III adoptă LED digital display ecran, puterea de ieșire va fi mai mult intuiția.

7.Suporturi externe de intrare în curent continuu,care convenabil pentru dumneavoastră de fotografiere lung(adaptorul de alimentare este opțional).

8.Oferă două temperatura de culoare plăci,potrivit pentru utilizarea în medii diferite.

Caietul de sarcini

Sursa De Lumina

300 de margele de LED-uri

Luminanță Unghi

55°

Temperatura De Culoare

3200k-5500K

Telefon Mobil De La Distanță

Control De La Distanță

≥15m

Indicele De Redare A Culorilor

≥95

Control De La Distanță

Distanța

≥15m

Putere de ieșire

18W

Greutate

650g

Lumen

2280 LM

Dimensiune

173*153*46MM

Medie De Viață De Serviciu

50000 H

Alimentare

O baterie cu litiu sau

extern 8V5A DC

alimentare

Sursă De Alimentare Externă

Este recomandat să utilizați YONGNUO adaptor de alimentare cu YN300 III pentru a obține o durată de timp de serviciu.Atunci când se utilizează sursă de alimentare externă, video, lumina se va opri alimentarea acumulatorului în mod automat și nu va primi bateria incarcata.

Alimentarea externă interfață exterior este pozitiv și interfața interior este negativ.Tensiunea de intrare este 8V si curent electric este de 5A.Notă: Dacă YN300 III defecte atunci când este utilizat cu adaptorul de alimentare de alte marci, YN300 III nu va mai fi garantată pentru reparații.

De La Distanță Modul De Reglaj

Telecomanda fără fir atașat poate regla intensitatea luminoasă și de control switch-uri de YN300 III.Maxim de control de la distanță la distanță este de pana la 15 metri

Control de la distanță cu APLICAȚIA pentru Mobil

Produsul suport telefon mobil de control de la distanță (acceptă Android4. 3 și bluetooth 4 0version și mai sus IOS7 0 și iPhone4S și mai presus de telefon mobil ), APLICAȚIA poate fi descărcată de la YONGNUO site-ul oficial sau prin dimensional cod de scanare pe cutie cadou.

Compatibilitate:

Aproape toate aparatele foto SLR camere video,ca pentru Canon Nikon Pentax Olympus pentru Samsung Panasonic JVC și așa mai departe.Cu excepția Sony&Minolta(Este nevoie de hot shoe adaptor pentru a utiliza LED-ul).

Vă rugăm să rețineți: această legătură nu include baterii și încărcătoare

Pachetul De Listare:

-----YN300 III Video cu LED-uri de Lumină x1

-----Controler de la distanță x1

-----Mâner x1

-----Filtru de culoare x2 (Portocaliu & Alb)

-----Light Stand de Bază x1

-----Micro Bast Cap cu Metal Fierbinte pantofi x1

-----AC Adaptor de Alimentare x 1

-----Manual de utilizare x1

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Model YN-300 lIl
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Bec LED 300pcs
Nume De Brand RG
Suport APP Telefon Da
Pachet Cu Pachet
De la distanță fără fir Bluthtooth
Temperatura De Culoare 3200K-5500K
Suport Adaptor AC Da
Pachet Element Adaptor de alimentare AC

Produse similare