1 Set Rockbass 2 Band EQ Preamplificator de Circuit Pasive Bass Pickup Fabricat În Coreea de RBA04Q-GREE

114.84lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Informații Despre Clienți

1.Imagini de produs, în termen de șapte zile după expediere, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Produsele noastre sunt produse noi, acolo va lucra personal calitatea și cantitatea de inspecție înainte de expediere, vă rugăm să clienții la usurinta.

2.Produsele sunt expediate prin EMS.ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de la 7 la 15 zile lucrătoare.Acest lucru este pentru statele UNITE ale americii.CANADA.AUSTRALIA. .Pentru alte țări.poate dura mai mult timp pentru a ajunge.

3.Pachet-Pentru pachet.compania noastra va lua metodă standardizată de ambalare.de obicei.în timpul transportului, este foarte puternic.

4.Noi acordăm o mare importanță pentru fiecare evaluare corectă, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm laudă pentru a ne încuraja, ne-ar fi foarte recunoscător.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să comunice cu noi, eu cred că orice rezonabile probleme putem rezolva rapid, vă rugăm să nu se grăbesc să ne dea o revizuire rău.

5.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand guyker
Numărul De Model RBA04Q-GREE
Tip Alte

Produse similare