Fonta Mare Caracatiță Cârlig Meserii Forjat Cheie Nordic Simplitate Antic De Epocă Montat Pe Perete Cuier De Haine Cheie Suport Rack

57.37lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Puncte:

1、de ÎNALTĂ CALITATE, SOLIDE, GRELE PRODUS - metal cheie cârlige sunt realizate din fonta si sunt tratate cu un strat special, oferindu-element vintage sau rustic Caracatiță uite, protejând în același timp elementul de rugina si uzura.Veți vedea și simți calitate de cheie de perete, suport de îndată ce vă deschideți pachetul.Acest solidă din Fontă Cheie Rack va servi familia ta de generații.

2、RETRO NOSTALGIC - cele Mai multe din fonta piesele sunt facute manual, iar stilul este foarte greu și destul de dur.Unic atmosferă nostalgică din fontă meserii este principalul produs de multe nume mari din Europa și America.

3、VINTAGE, DESIGN UNIC - Nostru cheie de fier umerase poate fi un mare plus pentru decorul casei tale.Pur și simplu captează atenția de la orice unul care vede.Nostru unic brelocuri clasic de atingere a lor.Ele sunt foarte atractive și de a face dvs. de intrare, hol sau usa arata foarte fermecător.Aceasta este calea de a wow oaspeții dumneavoastră și tine.

4、UȘOR DE montat, UȘOR De UTILIZAT - montat pe perete suport chei poate fi atașat la un perete sau pe usa de intrare inclus cu șuruburi și ancore.Doar găsi locul potrivit, de măsură, de nivelul...și înșurubați-l în perete.Cele șase cârlige metalice sunt solide, dar suficient de subțire pentru cele mai brelocuri.

5、MAGAZIN CU ÎNCREDERE.SATISFACTIA DUMNEAVOASTRA ESTE GARANTATA SAU BANII INAPOI - Nostru de servicii pentru clienți prietenos, împreună cu satisfactia Dumneavoastra este prioritatea noastra #1.

Descriere:

Nume: Caracatiță cârlig

Culoare: negru freca de aur, imitație de rugina

Material: fonta

Proces: ordinare nisip de turnătorie

Dimensiune: aproximativ 25.5*16.5*2.5 cm/10.04*6.5*0.98 în

Aplicabile stil: Europene, din mediul rural, American, din mediul rural, modern, Chineză

Caracteristici:

-6 tentacul în formă de cârlige

- Ușor pentru a bloca tastele, jachete, pălării, curele, etc.

- Include componentele de fixare, două șuruburi

- Cele mai multe din fonta piesele sunt facute manual, iar stilul este foarte greu și destul de dur.Unic atmosferă nostalgică

din fontă meserii este principalul produs de multe nume mari din Europa și America.

Lista:

1*Caracatiță cârlig

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


type1 Fonta Caracatiță Cheie Cârlig Cârlig Decorative
Material Fonta
Model Tip Animale
Type3 Meserii Nordic Simplu Din Fier Forjat Caracatiță Cârlig De Epocă
Type2 Cu 6 Tentacule În Formă De Cârlige
Nr. de Cârlige 6
Nume De Brand CHUWUJU

Produse similare