Transport gratuit,Original, deblocat, placa de baza cu deplină chips-uri pentru Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310 Placa de baza buna de lucru

77.13lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Transport gratuit,Original, deblocat, placa de baza cu deplină chips-uri pentru Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310 Placa de baza buna de lucru

pentru Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310 Placa de baza

Bine ai venit !vă rugăm să acorde o atenție sfaturile de mai jos :

1.Când vă decideți să dea noi ordine, vă rugăm să Citiți toate este introdus,dacă aveți dubii, contactați-ne.În caz contrar, Noi, ca ai citit toate introdus,și de a înțelege informații despre produs.

2.Dacă doriți să whoelsale ,vă rugăm să contactați-mă prin e-mail și I se va oferi cele mai bune whoelsale prețurile.

Prieten drag

1.Este într-adevăr nu este ușor lucru să instalați placa de bază, dacă nu știți cum să instalați,vă rugăm să faceți asamblarea de profesionist, Pentru că de instalarea incorectă placa de baza nu merge, nu vom lua nici o responsabilitate, vă mulțumim !

2.Tu,mai bine să alegeți DHL/EMS/FEDEX de transport maritim,placa de bază trebuie să fie trimis la tine de siguranță și rapid.

Afișare Produs :

Plata si livrare:

1.Acceptăm plăți prin intermediul Ziarit.ro ESCROW 2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la data comenzii transmise. 3.Dacă puteți,t checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. 4.100% din toate produsele livrate vor fi testate înainte de expediere și vă garantăm că toate produsele noastre veți obține va fi de lucru bine. 5.În prezent nava în întreaga lume countried.Cu excepția APO/FPO folosind terță parte de încredere servicii de curierat. 6.Cât de mult povești pentru mine să reveive ordine. 7.Timpul necesar pentru a primi comanda depinde de 2 factori:metoda de livrare ai alege și pentru îndeplinirea perioadă.Vă rugăm să rețineți că vom face tot posibilul pentru a vă asigura că primiți comanda în timp util.Mai jos sunt estimate intervale de timp

Metoda de livrare :

De mai jos ne sunt parteneri companii de logistică și timpul estimat de cadre.Timp de tranzit variază în funcție de locul unde ești situat.

Metoda De Livrare Estimare De Timp

DHL 3~7 zile

FEDEX 3~7 zile

UP 3~7 zile

EMS 8~12days

Supersaver (sub 2 kg), China post 20~30 de zile

Supersaver (sub 2 kg)HKpost 20~30 de zile

Noi nu suntem responsabili pentru întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.Dar ne va ajuta să urmăriți pachetul până când veți obține.

Despre Garantie :

1.Produsele sunt de cea mai buna calitate,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu un element ați achiziționat,vă rugăm să contactați Echipa noastră de Servicii Clienți .Cât mai curând posibil.Vom fi în măsură să vă ajute cu orice se întoarce și restituiri în funcție de starea elementului.

2.Dacă produsul primit nu corespunde descrierii.Vă rugăm să ne informeze și să ne trimită înapoi în termen de 3 zile pentru rambursare.Va vom returna în termen de o săptămână de la primirea de returnare a bunurilor.

3.Oferim 3 luni garantie pentru toate produsele noastre.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală

Vă rugăm să rețineți că aparatele de mai jos, elementele sunt, nu poate fi restituit:

1).Obiecte Folosite

2).Elemente fara eticheta sau ambalajul original

3).Elementele care nu sunt trimise de noi

Notă:Clientul ar trebui să suporte costurile de transport marfa,vom plătească pentru transport maritim pentru retrimiterea.

Se asigura ca produsele sunt originale, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

SERIOUR CUMPĂRĂTOR NUMAI,vă Rugăm să licitați dacă sunteți de acord cu toate elementele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Stil Original Deblocat
Produs Situație În Stoc
Pentru Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310 Pentru Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310 PLACA de baza
Gama De Frecvențe Pentru Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310
Numărul De Model Pentru Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310
Starea Demontați & folosit
Compatibil Marca Samsung
Model Compatibil Pentru Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Original Shenzhen Guangdong China(continentală)

Produse similare