Paznicul Gheara Karambits Lama fixa Tactice Cuțit de Vânătoare de Înaltă Calitate Cuțite de Supraviețuire EDC Instrument de Colectare vanzare Fabrica MH152-O

54.63lei

Adauga la lista dorintelor

Scule De Mână

Descriere produs


Suntem fabrica de cuțit în China, înființată în anul 2009.Pornind de la prelucrarea OEM/ODM cuțite (pentru Spyderco,SOG,Kershaw,Fox...).Ne-am face treptat și vânzarea propria noastră cuțite în acest an.Dacă sunteți interesat fiind dealer/distribuitor, vă rugăm să-mi spuneți, vă vom sprijini cât de mult putem.

General:

Brand: Paznic

Cod articol: MH152-O

Tip: lama fixa

Logo-ul si pentru

1: Paznic: dacă nici o instrucțiune specifică, ne va livra withour logo pe

2: logo: să ne informați dacă nu aveți nevoie de orice logo-ul, ne va livra nici un logo cuțit

3: logo-ul: putem pune logo-ul pe theblade atunci când, pentru mai mult de 100buc.

4: angro: să ne contactați, obtinerea betterprice

Cuțit Detalii:

Lama: 8cr13Mov

Mâner: lemn

Lungime: 180mm

Lungime lama: 80mm

Grosime: 3.5 mm

Cuțit punct de unghi: mai mult de 60 de grade

Suprafata: Satin/Negru

Duritate: 58-60HRC

Cutit Greutate: 100g

Total Greutate: 140g

Teaca: Kydex cu cutie de cadou

Livrare:

vă rugăm să asigurați-vă că NU lăsați receptorul are dreptate andcompleted adresa de livrare pe DHgate, Avem nevoie de numele destinatarului (Nu cu namelike Igor/D. SDavid S. etc) , detaliate adresa de livrare (Camera, Strada, Oraș,Stat), codul poștal, Numărul de telefon.Vă rugăm să nu uitați să schimbați shippingaddress pe Ziarit.ro dacă te-ai mutat !

Timp De Transport Maritim:

1. Pentru toate theshipping fel, nu este aleatoare întârziere, pentru că de verificare personalizat, pachet isforgot .etc .daca ai nevoie de articole pentru ocazii speciale cum ar fi ziua de naștere,Iubire, Craciun,etc. vă rog să vă pregătiți cât mai devreme ca tine poate !

2. Normal AirMail Transport (China Post.etc), 15~25 de zile lucrătoare de la Asia, Australia,Noua Zeelandă, statele UNITE ale americii,

Țări ale ue; ~30 de zile lucrătoare de la RU, mai mult de 40 de zile în Brazilia.

ePacket: ~7-15working zile

EMS: ~5-10working zile

DHL,UPS: ~5-10working zile.

3. Pachetul va fi întârziată în timpul sărbătorile mari ca de Crăciun,Anul Nou, Anul Nou Chinezesc(Bymost șansă).Imprevizibil fapte ca greva, vreme rea, verificare personalizat.etcmay că întârzie prea.

Retur:

1) Cumpărătorul trebuie să verifice pachetul oncereceiving.Dacă pachetul daune timpul de transport de marfă, vă rugăm să refuze să semneze pentru pachet și va fi întors la noi.

2) Dacă aveți nevoie de schimb, vă rugăm să contactați ourcustomer reprezentant de service, să ne cunoaștem detaliat problema și trimite ussome poze pentru confirmare.Apoi a obține o adresă de retur.

3) nu putem primi pachetele, dacă buyerreturns de voi.Nu vom rezolva astfel de cazuri, cumpărătorul ar trebui să răspund de consecințe.

4) Garanția acoperă înlocuirea sau repararea.

5) Toate NON-vânzător greșeală de returnare pentru rambursare aresubject la 20% taxa de repopulare și cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare.(E. g.ai adus greșit model sau culoare greșită).

6) Vom accepta NUMAI schimbul originalpackage.

Feedback-ul:

1. feedback-ul dvs. este foarte important pentru a ne-a cam dezvoltare, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativeor feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Atenție:

-După utilizare, cuțit, se spală și se usucă immediatelywith o cârpă uscată

-Pentru siguranță, nu-l ia de mână atunci când knifedrop jos

-Nu testa ascuțite cu degetul

-păstrați cuțitul de la Copii ușor toreach

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Fix Lamă De Cuțit
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Nume De Brand paznicul
Materialul Lama 8CR13MOV
Numărul De Model MH152-O
Material Mâner Lemn

Produse similare