Fereastra roman perdele role jaluzele romane cortina de protecție solară roman perdele manual sau electric

214.25lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Dacă nu sunteți familiarizați cu role orb,puteți face referire la acest video de pe youtube pentru a ști Cum să se măsoare dimensiunea și cum să-l instalați:

Noi dimensiuni la comanda.Prețul unitar este pentru 1 metru pătrat de preț.

1 buc pret = Lățime x Înălțime x preț Unitar (pe metru patrat)

Zona calculat prin numărul întreg

pentru pret = suma tuturor prețurilor

Spune-mi te rog dimensiunea și culoarea cortinei și țara de destinație.Voi cita preț și de a oferi cele mai bune posibil discount.

inainte de a plasa comanda,trebuie să ne trimiteți informații, cum ar fi :

LĂȚIME

ÎNĂLȚIME

Metru pătrat

CULOARE

PARTEA LANȚULUI DE

CANT.

1.2 M

2.4 M

2.88 SQU

063-5

CHIAR

1

Ai nevoie doar pentru a scrie numărul de metri pătrați în cantitate,apoi faceți clic pe cumpara acum.Apoi Completați Destinatar de Informații, pentru a alege Metode de Plată și faceți clic pe locul pe butonul de comandă, dar nu plătesc.Vom vedea în fundal și să ajusteze prețul pentru tine.Apoi, veți plăti pentru el,și ne va produce și livra bunuri pentru tine.

Cerința de "CustomizedSize(ALBASTR)" : pentru Minim 2 metri patrati, jaluzele maxim width240CM.

Putem termina a face blind-uri, de obicei, în câteva zile, decât să Selectați rapid și convenabil de curierat, cum ar fi DHL, FedEx, UPS, etc. pentru a livra bunuri.Pretul nu include taxe vamale tarifare în afara Chinei.

Nostru materialul este 100% Poliester tesatura cu izolarea termică suport de spumă.Cea mai înaltă calitate tesatura poate reduce semnificativ încălzește și bloca toate luminile complet.Vine cu casetofon care blochează și mai mult lumina.Frumos look complet la fereastra ta.Ușor manuală continuă sistem de buclă.

Cum pentru a măsura pentru un "interiorul" muntele

Pentru un rezultat mare, asigurați-vă că aveți un minim fereastra adancime de 60mm.Acest lucru înseamnă orb se va potrivi perfect în interiorul pauză.Dacă adâncimea este mai mică de 60 mm orb va ieși din nișă.

1.Pentru a începe, desena un pătrat sau dreptunghi pe o bucată de hârtie – aceasta este o rama ferestrei.Dacă sunteți de măsurare a mai multor ferestre, dă-le o etichetă, cum ar fi fereastra de la bucătărie 1' astfel încât să nu te confuz mai târziu.

2.Ia-ți măsură de bandă și puneți-l în interiorul nișa ferestrei.Peste măsură interior de cadru de la un capăt la altul.Face acest lucru în partea de sus și de jos a cadrului, deoarece nu toate ferestrele sunt perfect pătrat.

Scrie lățimea de rama ferestrei.

Rețineți că Zona de Interior Jaluzele includ o indemnizație pentru instalarea paranteze – vezi pack pentru detalii și ajusta în consecință.

3.Se măsoară lungimea (verticală) din partea de sus al interiorul pauză de la baza de pervazul ferestrei.

Scrie în jos lungimea de rama ferestrei.

4.Dublu-a verifica ambele măsurători.

Cum pentru a măsura pentru "exterior" muntele

Instrucțiunile oferite aici sunt pentru windows cu arhitrave (lemn sau cadru metalic).Dacă nu aveți o arhitravă, dar ar dori-o în afara muntelui, adauga un minim de 100 mm la lungime și lățime de măsurătorile dumneavoastră.

Dacă sunteți instalarea roller blind la un gyprock sau ipsos perete, asigurați-vă să găsiți stud în perete și asigurați-vă asigura orb la stud.Acesta oferă orb sprijinul de care are nevoie pentru a ține greutatea orb.

1.Pentru a începe, desena un pătrat sau dreptunghi pe o bucată de hârtie – aceasta este o rama ferestrei.Dacă sunteți de măsurare a mai multor ferestre, dă-le o etichetă, cum ar fi fereastra de la bucătărie 1' astfel încât să nu te confuz mai târziu.

2.Dacă aveți o arhitravă, ia-ți măsură de bandă și puneți-l pe marginea exterioară a arhitravă.Măsura de-a lungul lățimea ferestrei la marginea opusă.Scrie lățimea de rama ferestrei.

3.Măsurați lungimea (vertical) de la partea de sus a arhitravă unde v-ar place orb la capăt.Acest lucru ar putea fi sfârșitul de arhitravă, sau ați putea dori pentru nevăzători să se termine la un alt punct – la podea, de exemplu.

4.Dublu-a verifica ambele măsurători.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Roman Shades
Aplicabile Tip Fereastră Fereastră Franceză
Tehnica Placă plană
Dimensiune Foaie Lamă Lată
Stil slat
Tip De Instalare Instalare Plafon
model Vertical
Format Șirag De Mărgele Frânghie
Deschiderea și Închiderea Metoda Dreptul De A Deschide
Nume De Brand Haoyan
Material Tesatura

Produse similare