Hârtie cum ar fi de film pentru HUAWEI Matepad 10.4" 2020 Mat pictură schiță moale animale de COMPANIE de Protecție a ecranului tabletei scrie pentru BAH3-W09/AL00

21.81lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Prietenii ruși să acorde o atenție, vă rugăm : te Rugăm să completezi receptor"s numele complet (inclusiv 3 părți, cel puțin)în ordine,în caz contrar pacle nu va trece la clienții din țara dumneavoastră.

Atenție, vă rugăm : 1.Imaginea este folosit doar pentru a afișa detaliile,modelul produsului corespunde titlu. 2.Culoarea carcasei interioare este aleatoriu,în condiții generale shell-ul este alb-negru sau transparent ,vom face cea mai buna alegere.vă rugăm să nu vă faceți griji!

Timp de livrare Notă : 1.Dacă confirmarea se apropie si inca nu te-ai primi palce ,vă rugăm să ne contactați.Vom extinde timpul de livrare. 2.Dacă în 60 de zile mai târziu încă nu primi pacle ,vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve.Noi vă va oferi o rambursare completă sau trimite unul nou. 3.Nici o dispută vă rugăm să : vă Rugăm să nu se aplice litigiilor în termen de 60 de zile.eu cred că totul poate fi rezolvat prin comunicare ..Let"s a păstra o bună relație de afaceri!Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere ,vă urez spor la cumpărături !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Utilizarea PDA
Compatibil Marca Pentru Huawei
Numărul De Model pentru Matepad 10.4 2020 (BAH3-W09/AL00)
Cantitatea 1 Pachet
Caracteristici Mat
Material Animale de COMPANIE Moale film
Caracteristică Mat, Pictura, film,Anti-amprente
Pachet Da

Produse similare