D-LI92 Baterie pentru PENTAX Optio I-10 RZ10 RZ18 RX18 GL-1, GL-2 GL-3, GL-10 X70 Camera

23.10lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


Nume de Brand: de Acell Pachetul Include: de 1 x D-LI92 Baterie Tip: Li-ion Tensiune: 3.7 V Capacitate: 925mAh/3.4 Wh Dimensiune: 40.50 x 34.26 x 6.85 mm Greutate: 18.05 g Celule Baterie de Certificare: UL Produs Tip: Acumulator de schimb(Brand Nou) Compatibil Numere de o Parte: D-LI92 Aplicabile Camera Model: Optio I-10;Optio RZ10 Optio RZ18;Optio RX18 Optio WG-1;Optio WG-1 GPS Optio WG-2;Optio WG-2 GPS WG-3;WG-3 GPS WG-10;X70 vă Rugăm să vă asigurați produs(e) pe care aveți de gând să cumpere dedicat marca, modelul, numărul de o parte și de dimensiune (menționate mai sus) al aparatului.Despre Transport: în mod Normal, Vom trimite articole în 2-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Dacă este promovarea zi, ne vor trimite marfa în termen de cinci zile.De obicei, după ce ne-am expediere, express sistem nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a actualiza on-line.

În mod normal, transport gratuit coletul poate fi livrat in 6 saptamani.Dacă nu ai primit coletul la timp, vă rugăm să ne sfătuim, ne va urmări coletul.Se Întoarce Și Garanție: 1. 12 luni de garanție, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.

2. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la primirea acestuia.Mult mai apreciat dacă puteți comunica cu noi în loc de a deschide dispute.

3. Dacă este non-artificiale daune în termen de 12 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Va vom trimite un înlocuitor, după ce a primit cel defect.Feedback-ul: Ta satisfăcătoare este scopul nostru final și feedback-ul dvs. ne poate împinge să meargă mai departe.

Dacă vă satisface cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.

Dacă nu se satisface cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat Înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Orele de lucru: de luni-sâmbătă: 9:00-18:30

Observație: în Orice moment este disponibil, noi încercăm să vă serviciu în orice moment pentru confortul dumneavoastră cât putem.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Pachet Da
Nume De Brand SPCL
Tip Bateria
Numărul De Model D-LI92
Reîncărcabilă Da
Utilizarea Camera

Produse similare