EARLFAMILY 43cm x 17.2 cm 3D caroserie Autocolant PENTRU Saint Bernard de Vinil Rupt de Metal Decalcomanii JDM Impermeabil Câine de Companie Autocolante

42.42lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dacă mai aveți nevoie, puteți să mă contactați

Suport cu ridicata / de Sprijin autocolante personalizate

Descriere: Decalcomanii stick la aproape toate suprafețele plate!doar coji de fructe și stick-ul!De lungă durată de 5+ ani speranța de viață în aer liber & 7 + interior durabilitate Decora: Camper Van, Camion, rulota, Pereți, Barca, frigider doar despre orice netedă suprafață curată!Instructiuni De Aplicare: 1. Frecati autocolant pentru a fi sigur că banda de transfer este respectat în mod corespunzător autocolant. 2. Curățați și uscați zona dorită.Autocolante se va lipi mai bine pentru a curăța suprafețele netede. 3. Elimina ceara sprijinul încet, asigurându-vă că eticheta rămâne aderat la transferul transparent caseta 4. Poziționați cu atenție eticheta în zona dorită. 5. Frecati autocolant dintr-o parte în alta, eliminând bulele de aer. 6. Folosiți un obiect ca un card de credit pentru a fi siguri că întreaga autocolant este pe deplin respectate la suprafață. 7. Scoateți încet banda de transfer, asigurându-vă că nici o parte din autocolant rămâne pe banda de transfer. 8. Verificați pentru bule de aer.În cele mai multe cazuri bule de aer poate fi lucrat la marginea autocolant, dar dacă nu, o pin hole va permite aerului și devin practic invizibile.Autocolant este acum fără griji!

Sfaturi De Aplicare: 1. Nu se aplica pe frig extrem sau Suprafețe încinse.Temperatura ideală trebuie să fie între 60°Si 90°F. 2. Nu atingeți suport adeziv, uleiurile din pielea ta va preveni lipirea. 3. Înainte de a aplica decal asigurați-vă că nu există nici o ceară sau produse uleioase pe suprafața Despre Decalcomanii de Vinil: Acestea sunt DIE-CUT decalcomanii adică nu există nici un fundal.Dacă există un fundal de culoare în imagine, este folosit doar ca un exemplu.Culoarea de fundal va fi culoarea de suprafață plasați eticheta de pe, sau clar, dacă ai pus pe o fereastră.Decalcomanii de vinil vin din 3 piese: 1. Stratul de sus este un transparent banda de transfer. (Deține decal sau autocolant împreună până când este aplicat) 2. Stratul de mijloc este efectiv decal sau autocolant (este prins între Cererea și Bandă Ceara Suport) 3. Stratul de jos este ceara sprijinul. (protejeaza adezivul până decal este gata de a fi aplicate) 4. Nu spălare în 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Ambalare Nu Este Ambalat
produs fierbinte Da
Rezistent la apa Da
Calitate Top De Mare
Funcția 2 Autocolant reflectorizant rezistent la apa 3D
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Articol Diametru 0cm
Nume De Brand earlfamily
Categorie Autocolante
Tip De Material Alte
Design Desene animate
Tip De Autocolant Caroserie
Înălțime Element 0cm
Numărul de autocolante 1 buc
Funcția 1 Styling Auto / Auto Autocolant
Tip Adeziv Sticker
Element De Lungime 43cm
Model Oem
Caracteristici 3D
locul de origine China (Continentală)
Se Potrivesc Pentru Masina,Bicicleta,Laptop,Skateboard,Depozitare,Perete etc.
Lățime Produs 17.2cm
STYLING Personalitate
Numele Modelului autocolant auto

Produse similare