Papagal De Companie Pasăre Ham Lesa Cu Funia Curele De Formare În Aer Liber Tracțiune Coarda Pentru Papagali Mici Ondulați Lovebird Papagalul Păsări Mici

27.25lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Puncte:

1、Dimensiuni(aproximativ): Curea latime 1 cm, lungime de aproximativ 2 metri, culoare: verde, roz, albastru.

2、Siguranta: Usor de purtat, fara a provoca iritarea pielii sau pene de daune.Pentru o mai bună îngrijire, lungimea este conceput pentru a fi de 2 metri, care oferă sporturi în aer liber pentru prietenii dvs. și păstrați-vă la o distanță corespunzătoare.

3, 8-în formă de curele regla etanșeitate și să-ți păsări drăguț zbura afară să se bucure de natură.

4, Un cârlig mic este conceput la mâner pentru a fi ușor de cedat oriunde pentru a preveni pasăre de jailbreaking.Acest lucru este, de asemenea, necesar un dispozitiv de tracțiune pentru alte animale mici să iasă.

5、Material: Latex de mătase, material elastic, elasticitate mare, nu doare pasăre corp, conceput pentru a satisface pasăre fizic, materialul este extrem de moale si matasoasa textura, față lanț de metal este mult mai musca-dovada și lumină!

Parametri:

Dimensiune: curea latime 10MM lungime: 2 metri

Aplicabile obiect: Papagali Pasari

Material: latex sârmă

Ambalare: OPP

Culoare: verde, roz, albastru

Caracteristici:

Dimensiuni(aproximativ): Curea latime 1 cm, lungime de aproximativ 2 metri, culoare: verde, roz, albastru.

Siguranta: Usor de purtat, fara a provoca iritarea pielii sau pene de daune.Pentru o mai bună îngrijire, lungimea este conceput pentru a fi de 2 metri, care oferă sporturi în aer liber pentru prietenii dvs. și păstrați-vă la o distanță corespunzătoare.

8-în formă de curele regla etanșeitate și să-ți păsări drăguț zbura afară să se bucure de natură.

Un cârlig mic, este proiectat la mâner pentru a fi ușor de cedat oriunde pentru a preveni pasăre de jailbreaking.Acest lucru este, de asemenea, necesar un dispozitiv de tracțiune pentru alte animale mici să iasă.

Material: Latex de mătase, material elastic, elasticitate mare, nu doare pasăre corp, conceput pentru a satisface pasăre fizic, materialul este extrem de moale si matasoasa textura, față lanț de metal este mult mai musca-dovada și lumină!

Lista:

1* parrot zbor coarda

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand Peitten
Material Plastic

Produse similare