LED-uri de Crăciun Agățat Lumini Cu ventuza Pentru Windows Bucătărie Cale de Crăciun, Lumini de Decor

53.69lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Puncte:

1、1. Realizate din materiale de înaltă calitate, puternic și durabil, nu este ușor să se deformeze, să se estompeze, greutate de lumină, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

2、2. Ușor de operat.Fiecare ornament are o frânghie cu o ventuza.Puteți să-l atârna pe pomul de Crăciun, fereastră sau ușa din față, sau de a folosi ca un decor de birou de oriunde, și apoi puteți reutiliza

3、3. Cadou de crăciun.Tu nu va fi dor de o oportunitate de a obține un frumos atîrna felinarul, care poate fi folosit ca un decor frapant punct focal în casa ta, și este, de asemenea, cea mai bună alegere cadou pentru rude și prieteni.

4、4. Decorative lumini LED-uri cu ventuzele sunt folosite pentru a bloca clopotele de Crăciun copac.Design-ul este simplu și atmosfera este caldă.De înaltă calitate, ventuzele pot fi fixate pe suprafete netede, cum ar fi sticla pentru o lungă perioadă de timp.

5、5. Utilizarea ocazii: Crăciun ornament, vitrine, hoteluri, restaurante, cladiri comerciale, case, scenele de concert, etc.În acest amețitoare festival, bucurați-vă de atmosfera amețitoare și spune unul altuia: draga mea, sarbatori fericite!

Descriere:

1. Realizate din materiale de înaltă calitate, puternic și durabil, nu este ușor să se deformeze, să se estompeze, greutate de lumină, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

2. Ușor de operat.Fiecare ornament are o frânghie cu o ventuza.Puteți să-l atârna pe pomul de Crăciun, fereastră sau ușa din față, sau de a folosi ca un decor de birou de oriunde, și apoi puteți reutiliza

3. Cadou de crăciun.Tu nu va fi dor de o oportunitate de a obține un frumos atîrna felinarul, care poate fi folosit ca un decor frapant punct focal în casa ta, și este, de asemenea, cea mai bună alegere cadou pentru rude și prieteni.

4. Decorative lumini LED-uri cu ventuzele sunt folosite pentru a bloca clopotele de Crăciun copac.Design-ul este simplu și atmosfera este caldă.De înaltă calitate, ventuzele pot fi fixate pe suprafete netede, cum ar fi sticla pentru o lungă perioadă de timp.

5. Utilizarea ocazii: Crăciun ornament, vitrine, hoteluri, restaurante, cladiri comerciale, case, scenele de concert, etc.

6. În acest amețitoare festival, bucurați-vă de atmosfera amețitoare și spune unul altuia: draga mea, sarbatori fericite!

Caietul de sarcini:

Nume: LED Lumini de Crăciun

Material: PVC cu infraroșu

Alimentare: 3*baterii AAA (nu inclusiv)

Modul: intermitent

Aplicabile ocazii: petreceri de Craciun, curte, dormitor decorare, decorare magazin, fotografierea, etc.

Lista De Ambalare:

1*LED-uri Lumini de Crăciun

Notă:

Lampa margele sunt rezistent la apă și poate fi utilizat în aer liber.Caseta de baterie nu este rezistent la apă, vă rugăm să înveliți-l într-o pungă de plastic.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Certificare ROHS
Origine NC(de Origine)
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Este De Becuri Incluse Da
Tip Baterie AAA
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Corpul Material Alte
Vacanta Numele De crăciun
Utilizare Vacanta
culoare Alb
Nume De Brand kaigelin

Produse similare