2 buc Albastru sfat INT Bougie bujie VORTEX motor HX-C7 PENTRU CR7HIX CR7HSA CR7HS CR7HVX A7RTC A7TC A6RTC IUF22 Z7G U22FS A7RIU

24.30lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bujie Parametri

Poate că vă veți bucura de SUPER 3pcs electrozi de Curse de Motociclete A7TC bujie Pentru GY6 CR7HIX CR7HSA C7HSA A7RTC A7TC UF22 CR6HSA C5HSA C6HSA

VĂ ROG SĂ OBSERVAȚI!!

Dacă aveți nevoie de bujie piulița bornei, vă rugăm să lăsați un mesaj, în caz contrar piulița nu va fi trimis la tine împreună, vă mulțumesc foarte mult!!!!

Albastru centru de electrod,

Super-putere!

Liben Piese Auto Industrial Co., LTD este un lider bujie de cercetare, dezvoltare, și companie de producție cu sediul în China.Suntem una dintre puținele profesionale bujie producatori, care a fost furnizarea de lume, cu avansate și fiabile bujiile de peste 20 de ani.Pe baza de punere în aplicare noua tehnologie, și de ani de experiență în deservirea clienților, Liben este angajat la inovare în bujiei industrie pentru a îndeplini nevoile clienților noștri.

Liben este situat în JiangCheng Zonă Industrială din Orașul Jiangmen, Guangdong, China.Cu o investiție totală de 20 de milioane de euro, și acoperă o suprafață de mai mult de 20.000 de metri patrati, fabrica a moderne ateliere de lucru și un sistem de management modern, cu un puternic background tehnic.Suntem în mod constant de lucru pentru a crește producția menținând în același timp un nivel ridicat de calitate.

Cu o extrem de automatizate de producție, nu suntem la fel de dependenți de muncă ca suntem pe talent.Compania noastra are un personal de peste 100 de persoane, cu semnificative inginerie, marketing, tehnice și talentele.Personalul nostru este entuziasm, sinceritate, dăruire, atașament și satisfacția clienților, este temelia solidă a companiei noastre.

Liben a făcut progrese remarcabile și realizări.Ne-am câștigat locul nostru ca un puternic și de încredere brand, și a câștigat laudă la nivel mondial pentru angajamentul nostru pentru calitate și fiabilitate.Succesul nostru este condus de oamenii noștri și angajamentul lor de a opera în mod responsabil, executa cu excelență, și de a capta noi oportunități, în efortul nostru permanent de a ridica Liben ca un lider în bujiei industrie.

VIZIUNE:

▶ Pentru a Deveni un Profesionist bujii Producător cu Potențial și Dezvoltare Durabilă, și Industria Restante Influența în Regiune.

▶ Pentru Fabricarea de Clasă Mondială de bujie ca un Furnizor Premier în această Industrie.

▶ Incredere Clientilor nostri Liben Mai mult Decât Doar un Nume de Companie.Este recunoscut ca un Brand care Oferă în mod Constant Produse Fiabile.

MISIUNE:

▶ #1 Prioritate este de Calitate, iar Sinceritatea este cea Mai bună Politică.

▶ Inova Produse Mai bune pentru a Aduce Tihnit, Folosind Experiențele Clienților.

▶ Permițând Angajaților să Împărtășească Afaceri Rezultate de Dezvoltare, Crearea de Valori și în Creștere cu Clienții Împreună.

Certificat

ISO/TS 16949:2009

Proiectarea și fabricarea de bujii pentru autovehicule și motociclete industrii

SGS Auditate Furnizor Alibaba Auditate Furnizor

Dacă aveți orice întrebări cu privire la bujie, ai putea costul-mi e-mail sau lăsați mesaj de ALI trademanager, vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Diametru 10 mm
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea China
Ajunge 12,7 MM
Numarul Parte HX-C7
Baza De Montare Apartament
diferența 0,7 MM
Coduri De Referință HX-C7
Material De Electrod Normal
Tip Nichel
hex dimensiune 16 mm
Schimb Numărul Parte HX-C7
intervalul de căldură 7
Putere Calorifică mare
Altă Parte Numărul HX-C7

Produse similare