Pentru Archos 55 Helium Plus Touch Screen Nu Display LCD Digitizer Înlocuirea Senzorului Cu Instrumente

52.45lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Pentru Archos 55 Helium Plus Touch

Pentru Archos 55 Helium Plus Touch Screen Nu Display LCD Digitizer Înlocuirea Senzorului Cu Instrumente de Înaltă Calitate,Preț Competitiv și un Serviciu Bun Client Echipa de profesionisti QC și Mare de Ambalare Mare cantitatea aflată în stoc Cumpara mai mult de două piese, oferim discount de mare bun venit să ne contactați.Dacă sunteți atelier de reparații sau en-gros.vă rugăm să ne contactați.

După-Vânzare De Servicii Pentru Clienți

1.Vă mulțumim pentru comenzi, deoarece de încredere,dacă există orice problemă ,vă rugăm să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. 2.Dacă are vreo problemă,vă rugăm să nu deschizi disputa.vom verifica motiv pentru care și noi suntem responsabili magazin.Daca e problema noastră ne va întreprinde noastră de responsabilitate.Nu-ți face griji pentru asta. 3.Dacă nu sunteți un profesionist de Reparații persoană,vă rugăm să mergeți la atelierul de reparații și ei vă va ajuta să vă testa în primul rând.daca e ok, apoi le cere instalare.te rog, nu de instalare, apoi a spus ca nu e ok.pentru că aveți nevoie să plătească pentru telefonul taxă de schimb. 4.Elementul vom testa.în cazul în care părțile au o problemă, vă rugăm să ne contactați în 48 de ore.

Instrumente Servetele 3M Autocolant Ca Cadou

Noi Oferim Doar Un Set Cadou, dacă ați cumpărat mai mult de unul,vom oferi, de asemenea, un set cadou.Instrumente este cadourile nu putem garanta că Nu putem oferi Video de instalare, aveți nevoie pentru a găsi video de pe youtube.

Satisfacation Să Ne Dea 5 Stele

Satisfacția este foarte improtant pentru noi, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul Negativ( o stea, două stele,trei stele, toate feedback-ul negativ) Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a ne da feedback-ul negativ.Vă rugăm să ne dea 5 stele DSR (Detaliate Vânzător Opiniile) vă Rugăm să ne e-mail înainte de a deschide un litigiu și de feedback-ul negativ.uneori nu putem răspunde la e-mail rapid, deoarece de multe de e-mail trebuie să răspundă și zona de timp diferite.vă rugăm să ajute pentru a înțelege și ne va da un răspuns.

Transport maritim și de urmărire

1.Vom aranja livrare în termen de 24 de ore la 5 zile lucrătoare (exclude week-end și de vacanță) după plata confirmat de Ziarit.ro. 2.Vom folosi Ziarit.ro Standard sau Direct de la nava la mai puțin de 2 kg de produs 3.Daca nu ia-l în timp de transport maritim.vă rugăm să contactați.cere-ne prelungi durata de transport sau a verifica pentru un motiv.

Ambalajele Noastre

Vom Folosi spuma Tare Cutie,Anti-deteriorare, de foarte buna calitate Caseta pentru a aranja transportul.pachet bine pentru client.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip Ecran Tactil
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Pentru Archos 55 Helium Plus
Ecran ≥5"
Nume De Brand HLZXZM

Produse similare