Manual din Otel inoxidabil 4 Rame de Miere de Albine Extractor de Miere Centrifuga pentru Apicultor, Miere de Centrifugare Mașină

722.13lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Manual din Otel inoxidabil 4 Rame de Miere de Albine Extractor de Miere Centrifuga pentru Apicultor

Caracteristici:

Acest extractorul de miere este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, curat, igienic si rezistent este un 4-cadru manuală extractorul de miere cu fund plat și mai durabil.Este folosit pentru a extrage miere din stup de către forța centrifugă, fără a distruge pieptene.Regulă de construcție , c ast fier de viteze interior, puternic de energie, de înaltă eficiență, Acest produs este esențială pentru apicultori, un excelent echipament pentru apicultură, dovedind convenabil pentru apicultori sensibilitate Ridicată, ușor de utilizat, a economisi timp și efort Miere pot fi extrase cu ușurință, îmbunătățind considerabil eficiența de producție și efectul de miere de separare a Adopta noi tehnologii pentru a forma partea de jos a acoperi la un moment dat, mai frumos și durabil

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil, c ast fier de viteze

Dimensiune: Aprox. 102 x 50cm/40.15 x 19.68 în

Cadru Interior Dimensiuni: Aprox. 25 x 45cm/9.84 x 17.72 în

Greutate: aprox. 16950g

Pachetul include:

1 x Extractorul de Miere

Notă: Potrivit pentru stupi de 25 * 45cm interior dimensiune cadru .

PLATA:

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

RETURNARE ȘI RAMBURSARE:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ziarit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Extractorul De Miere
Nume De Brand WALFRONT

Produse similare