MAGICRIG Top Mâner Lateral Arri Localizarea Ocupe cu 3 Rece Pantof Monteaza pentru A7C A7RIII A7III A7SIII R5 R6 Camera Cage(Cauciuc)

102.84lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


MagicRig Arri Localizarea Mâner

Caracteristică:

【Compatibil】se Potrivește pentru orice camera cusca cu ARRI standard de localizare gaura, astfel ca pentru MAGICRIG A7RIII A7III A7SIII R5 R6 A7C A6600 cusca etc.

【Instalare rapidă】mâner acordă ARRI orificiului de pe camera cage, care poate trage cu ușurință la unghi mic.Mânerul ar putea fi blocate prin intermediul șurub cu cap striat.NOTĂ: puteți utiliza hex cheie pentru blocare suplimentare

【3 Rece Pantof Monteaza】Acest mâner este echipat cu 3 pantof monteaza la partea de sus pentru montaj microfon, magie braț, cap de minge, monitor, LED lumina, EVF monteaza, etc.

【Mai multe Puncte de Montare】Există o mulțime de 1/4" si 3/8" găuri filetate pe partea de sus mânerul pentru DIY opțiuni de montare.Partea de sus a mânerului este echipat cu un arri standard locatiing gaura care poate fi folosit pentru a instala arri accesorii.

【Structură solidă】mânerul este fabricat din aliaj de aluminiu și cauciuc, puternice și durabile.Mânerul este acoperită cu cauciuc, astfel, oferă o foarte bună portabile experiență pentru fotografi.

Material: Aliaj De Aluminiu, Cauciuc

Montare cu Șurub Tip: 3/8" Șurub, ARRI Știft de fixare

Net Greutate: 192g

Pachetul Include:

1 x Mâner

1 x Cheie Hex

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Dimensiuni (WxHxD) 152 x 43mm
Greutate 192g
Compatibil ARRI standard de localizare gaura
culoare negru
Nume De Brand MagicRig
Configurat Pentru Camere

Produse similare