Copil Joc În Aer Liber Jucării Gonflabile Înot Cu Apă Covoraș De Joacă Pentru Copii Joaca Activitate Saltea Covor Copii Mici Distractive Burtica Timp De Activitate

20.01lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere

1. Stimulare senzorială pentru copii în timp ce se joacă.Da copilului unele burtica in timp ce se distra cu apă gonflabile activitate mat.Pediatrii recomanda plasarea copiii pe burticile lor de a juca, pentru că vă ajută să își consolideze muschii braț și picior pentru a-i pregăti să se târască.Burtica timp de jucării sunt un mod distractiv de a ajuta copilul să își îndeplinească etapele de dezvoltare.

2. Usor De Asamblat burtica timp de jucărie mat este gata în cel mai scurt timp.Pur și simplu se umfla, umple cu apă, și copilul dumneavoastră este gata pentru tactile și vizuale distractiv.Luminoase și pline de culoare spuma jucării muta în jurul în apă, stimulând copilul s coordonării ochi-mână în timp ce încurajându-i să-și ridice pe brațe pentru a prinde plutitoare animale marine.

3. Un Cadou Unic pentru dusuri pentru copii.Acest ceas unisex jucărie copil va fi mult mai apreciat de către părinți să fie și nu este disponibil în magazine.Nu fi acea persoană care cumpără haine nou-nascuti, care sunt depășit înainte de copilul le pot purta.Da un cadou care încurajează copilul s curiozitate naturală în timp ce ajutându-i să dezvolte abilitățile lor motorii fine.

4. Noastre Durabile Și Scurgere Liberă senzoriale burtica timp de jucării sunt construite din eco-friendly grele din PVC, oferindu-vă cu o mizerie gratuit mod distractiv de a distra copilul este băiat sau fată.Această activitate a apei pat o saltea jucărie este aprobat pentru copiii de la 3 luni în sus.

Caietul de sarcini

Material: PVC

Supapa: 6P Protecția Mediului

Model: 8 model opțional

Dimensiune: O : 45x45cm/17.7x17.7in

B : 66x50cm/26.0x19.7in

C : 60x50cm/23.6x19.7in

D : 60x50cm/23.6x19.7in

E : 28cm/11.0 în(diametru)

F(Sirena) : 60x50cm/23.6x19.7in

E(Rotund) : 55cm/21.7 în(diametru)

F(Stele) : 25.6 cm/în

Pachetul include: 1x Apă Gonflabile Saltea

Apropo, dacă vă place magazinul nostru, vă Rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinele tale Preferate, puteți obține Noul nostru sosire și informații cu Discount în timp.

Produs Arată

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Avertizare Nu Manca
Grosime 2,5 cm
Nume De Brand Liplasting
Material Plastic
Plastic Tip PVC
Cu suport pentru Joc pătură sau Nu No
Intervalul De Vârstă 3 ani
Altă utilizare oyun ,speelkleed,țapiș bebe
Numele produsului Gonflabile De Apa Mat
Numărul De Model jocul mat
Dimensiuni 60x50cm
Alte Nume tapete infantil,alfombra infantil, țapiș enfant,
Caracteristici Sport
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Tip juca copil saltea,saltea,

Produse similare