20 Galon Copac Udare Sac De Plante De Gradina De Irigare Prin Picurare Saci Cu Eliberare Lentă Agățat Dripper Sac Reutilizabil Agricole Pungi De Apă

13.45lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


20 Galon Agricole De Irigare Prin Picurare Plante De Udare Copac Sac Cu Eliberare Lentă Agățat Dripper Husă Instrument De Gradina

Caracteristică:

1. De economisire a apei-irigare prin picurare este un local de metoda de irigare pentru rădăcini de copaci.Se poate cu exactitate a iriga și transport de apă, în funcție de nevoile de culturi, care este foarte de economisire a apei.Se economisește mai mult de 30% apă decât pământ inundații irigare.

2. Adaptabilitate puternic-irigare prin Picurare a scăzut de picurare putere și se poate adapta la soluri argiloase cu conținut scăzut de infiltrare.Pentru că de mult timp de irigare și frecvente de irigare, acesta nu va provoca grave straturile profunde chiar și în solurile nisipoase cu apă de mare permeabilitate.scurgere.

3. Crește producția-mentine stabile de umiditate a solului și crește rata de supraviețuire de copaci.Irigarea prin picurare poate oferi apă și a fertilizării la rădăcini de copaci în timp util și în cantitate corespunzătoare, fără a provoca tasarea solului, și să ofere apă și substanțe nutritive pentru producția pe pom.

4. Economisire a forței de muncă-irigare prin picurare este convenabil pentru controlul automat, de economisire a forței de muncă, și poate fi, de asemenea, utilizate pentru fertilizare și aplicare a pesticidelor, care este, se economisește îngrășăminte și medicina, și a forței de muncă, care este foarte convenabil.

Caietul de sarcini:

Material: PE

Cantitate: 1 buc/2 buc

Capacitate: 75 Litri

Culoare: albastru

Greutate: 300g

Scenarii de aplicare: spațiul public verde, gradinarit, producția agricolă, producția de grădinărit

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Sac De Udare/2 X Saci De Udare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Greutate 300g
Material Alte
Tip Udare Kituri
culoare albastru
Material produs PE
Capacitate 75 Litri
Numărul De Model 20 Galon Agricole De Irigare Plante De Udare Copac Sac

Produse similare