Bărbații Cu Barbă Mustață Creștere De Hidratare Balsam De Netezire Crema De Ingrijire Grooming 88

30.34lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


corpul,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Bărbați cu Barbă Mustață Creștere de Hidratare Balsam de Netezire Crema de Ingrijire Grooming 88 Descriere: Caracteristici:

Bogat în natură ingrediente botanice, promovează creșterea de mustăți, în timp ce hidratare și de netezire, prevenirea bifurcație și vărsare, făcându-l gros și întărit.

În mod eficient prevenirea mâncărime și uscăciune, de a face barba strălucitoare și elegant, și emițătoare de farmec diferit.

Ușor,ușor de transportat.

Potrivit pentru uz profesional sau uz casnic.

Caietul de sarcini:

Produc Data:Aproape De Data

Expira La Data:3 Ani Mai Târziu

Conținut Net:30g

Domeniul de aplicare de Utilizare:Barba rară scurt mulțimea

Ingrediente:

Aqua, Glycerin, Betaină, Alantoină, Carbomer, Ulei Mineral, Avena Sativa Extract, Tremella Fuciformis Extras, Opuntia Streptacantha Stem Extract, Sesamum Indicum(susan)Extract de Semințe, Extract de Polygonum Multiflorum, Angelica Sinensis Extract, polimetacrilatul de Metil, Glyceryl stearate,Peg-100 Stearat, Etilhexil Isopalmitate, Alcool Cetearil, Metilparaben,Propilparaben.

Metoda De Utilizare:

Curățați pielea cu apă caldă, se aplică o cantitate adecvată de zona în care aveți nevoie să crească părul, se aplică uniform și în mod repetat, și apoi complet absorbi!O dată dimineața și seara, să acorde o atenție la doza corespunzătoare.Dacă nu acorde atenție la locul pe care nu trebuie să fie lungă, vă rugăm să ștergeți-l cu un prosop de hârtie în timp!

Notificare:

Dacă aveți orice disconfort piele, nu mai utilizați-l.

Memento:

1.Utilizarea mai puțin de câteva ori, nu-l spălați în decurs de 3 ore după aplicare.

2.Utilizați o dată în dimineața și seara, și de a crește timpul de a utiliza de 1-2 ori.

3.Alergiile apar în timpul utilizării, vă rugăm să încetați utilizarea și consultați un medic.

4.Individuale de fitness fizice este diferit tolerat de piele individuale poate fi un pic iritant, cum ar fi iritații, întrerupeți utilizarea.

5.Trei sticle sunt un ciclu, fiecare persoană are un efect diferit în timp, iar parul este slabă, este nevoie de aproximativ 4 săptămâni.

Pachetul Include: 1x Barba Îngrijire Balsam

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Tip De Element Loțiune după ras
Nume De Brand Y&W&F
Numărul De Model barba
Ingredient xxx
Gen De sex masculin
NET WT 30g

Produse similare