ECM Titanium V1.61 software cu 26100 Driver ECU Pentru KTAG și KESS V2 multi-limbi, Cu 18259+ DRIVER

30.81lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


ECM Titanium V1.61 software cu 26100 Driver ECU Pentru KTAG și KESS V2 multi-limbi, Cu 18259+ DRIVER

ECM TITANIUM 1.61 DRIVER Caracteristică:

1. ECM Titanium 1.61 26 000 + DRIVER Acceptate

2. Versiune: 1.61

3. Limbi: Germană, Engleză, Portugheză, Franceză, Spaniolă,Italiană

Notă : Înainte de a descărca și în timpul procesului de instalare, vă rugăm să opriți toate software-ul antivirus de pe computer .dacă nu știți cum de a descărca, vă rugăm să căzut liber să ne contactați!

Top 3 Motive pentru a Obține ECM TITANIUM 1.61 Cu 18259+ DRIVER:

1. Acesta este structurat ca 1.61 și s-au adăugat noi Driver

2. Cu acest software, puteți remaparea masina ta calculatorul de injectie (ECU) pentru mai multă putere motorului.De exemplu, dacă un Peugeot 307 este 90cv,

3. Cu acest software-ul și, de asemenea, folosind un cablu (KWP sau Galleto) pentru citirea basculante ECU calculator, puteți adăuga mai multă putere pentru acest vehicul

de exemplu, acesta va fi 110Cv,acest lucru este numit chiptuning.Acesta include software-ul with11500 drivere pentru mai multe modele de ECU.

ECM TITANIUM 1.61 Cu 18259+ DRIVER Descriere:

ECM TITANIUM vă permite să cu precizie și cu ușurință, autonom și complet în condiții de siguranță pentru a interpreta fișierele care sunt conținute în interiorul motor controller.Prin utilizarea de Driver adevărat "conținutul" reprezenta pentru citirea fișierelor conținute în unități de control, puteți găsi cu ușurință datele stocate în fișierul hărți și principalele rev limiter pentru a crește puterea motorului, sau pur și simplu consumatorului de a optimiza.

Driver

Restante componenta acestui produs sunt drivere de ultima Generatie.Ele oferă o bine structurat și funcțional interfață puternic pentru a crea și de a gestiona proiecte în ceea ce privește prelucrate în ECM Titanium fișiere.După ce fișierul conținute în memoria unității de comandă a fost citit, este suficient să-l încarce.Apoi, software-ul începe o căutare pentru a verifica prezența de drivere compatibile atât în cea personală, precum și în baza de date online.Datorită studiilor de dezvoltatorii noștri, permite software-ului să acționeze direct pe principalele domenii: control de raport aer-combustibil, cuplu motor, sistem de injecție, Feroviar, Turbo și multe alte opțiuni sunt disponibile.

Tabel

Tabelare reprezentare a datelor conținute în datele citite de operatorul de fișier este cel mai simplu, mai rapid și mai ușor de înțeles mod de a interpreta valorile pentru a mări sau decrease.By click pe harta dorită, ecranul principal este înlocuit de o masă care a fost creat de trecere existente pe cele două axe parametri.Astfel încât să puteți Nm, Bar și mm3, interveni direct în harta fizică informații, de exemplu.

Vizualizarea 2D

Datele sunt convertite din 2D grafice.Prin această reprezentare grafică, puteți încerca pentru a optimiza datele existente în unitatea de control a motorului și de a acționa numai pe una dintre hărțile cuprinse în Driver-ul, doar un octet, pe orice hartă sau pe o anumită în interiorul fișierului.

Vizualizare 3D

Noul motor grafic 3D vă permite să interacționeze cu datele existente într-un driver hartă.Puteți mări direct valorile din graficul de fereastra, roti și pentru a edita.

Hexazecimal Vedere

Toate fișierele de unitatea de control a motorului au o hexazecimal structura.Această reprezentare numerică sistemul este extrem de frecvente din cauza relația directă a unui număr hexazecimal cu patru cifre binare în calculator science.By acest hexazecimal fereastra de ECM Titanium, aveți posibilitatea de a interpreta structura de fișiere și de Editare.

Suma de control

Este o secvență de biți care este utilizat pentru verificarea exhaustivității datelor.De fiecare dată când interacționează cu un singur bit, interpretate și corectează automat ECM Titanium secvența de control.Prin urmare, un curs de succes este garantat, indiferent dacă lucrează în timp real, sau dacă aveți nevoie pentru a trimite un fișier la sclav.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Înălțime Element 5inch
Lățime Produs 5inch
Versiune Software ECM TITANIUM 1.61
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Software-ul
Tip De Material Plastic
Electronice No
Nume De Brand AUTOOLOBD
Versiune Hardware Fără Firmware
Software-ul trimiterea de tip link de download sau CD
Sistemul de operare Windows suport pentru windows XP/7/10
Numele Modelului ECM TITANIUM 1.61
Element De Lungime 5inch
Extern De Certificare De Testare ce
Tensiune v
Software-ul ECM TITANIUM 1.61
Articol Greutate 0.5kg
Putere w

Produse similare