Anulare Activă A Zgomotului FreeLace Pro Huawei Wireless Căști, Autentic Dual-Microfon Bluetooth În Ureche Căști, 24 De Ore

359.89lei

Adauga la lista dorintelor

Căști & Căști

Descriere produs


HUAWEI FreeLace Pro TWS Earohone

Autentic Huawei Dual-microfon de Anulare Activă a Zgomotului Bluetooth În Ureche Căști

Dimensiuni

Lungime totală:862.4 mm lungime Cablu:814 mm Greutate:Aproximativ 34 g *Produs dimensiune, greutate produs, și legate de caietul de sarcini sunt valorile teoretice numai.Măsurătorile reale între produsele individuale pot varia.Toate specificațiile sunt supuse produsul real.

Tehnologie Audio

Dual-microfon de Anulare Activă a Zgomotului Triple-microfon de Anulare a Zgomotului pentru apeluri

Senzor

Microfon senzor senzor Hall senzor de Capacitate

Baterie

Capacitate baterie: 150 mAh (min.)*

Playtime:

24 de ore de redare de pe 1 gratuit*

Încărcare:

Rapid charing prin intermediul HUAWEI HiPair

Timp De Încărcare:

Aproximativ 60 de minute * *valoare Tipică.Capacitatea reală poate varia ușor.Această capacitate este capacitatea nominală a bateriei.Capacitatea reală a bateriei pentru fiecare telefon poate fi ușor mai sus sau mai jos nominal capacitatea bateriei.

Driver:

14.2 mm dinamic

Control

Senzor de control: controlul Magnetic pavilioane buton Fizic:Multi-funcție, putere, volum buton Tactil:Stânga căști

Conectivitate

Compatibilitatea Bluetooth: BT 5.0 asocierea Bluetooth prin intermediul HUAWEI HiPair *HUAWEI HiPair caracteristică este acceptată numai pe portul USB-C dispozitive de anumite ediții de funcționare EMUI 9.1 sau mai târziu.Pentru detalii vă rugăm să verificați site-ul oficial.

Rezistent la apa

IP55

În Cutie

Freelace Căști Auriculare cu 3 opțiuni de dimensiune USB-C cablu de încărcare pornire Rapidă ghid de informații de Siguranță, card de Garanție

HUAWEI FreeLace Pro

Dual-microfon de Anulare Activă a Zgomotului am 24 de ore, Redare!Am HUAWEI HiPair

Design dinamic Stil pentru mai Adaptat

● Molid Verde ●Negru Grafit ●Zori Alb

Reduc Zgomotul Echo cu Vocea Ta Interioara

Călătorie cu pur, sunet captivantă.

Dual-microfon de Anulare Activă a Zgomotului

Du-te Mile Suplimentare pentru mai multă Liniște Două microfoane extrem de sensibile lucra împreună pentru a realiza anularea zgomotului și în afară.Mare dinamică drivere genera mai puternică și mai profundă antinoise sunet, creând un pură, captivantă lume completate cu sunetul pe care îl iubesc.

14 mm Dinamic Unitate Driver

Mari dinamic driver răspunde cu mai profunde și mai eficiente anti - zgomot de sunet la o mai mică frecvență, realizarea extraordinar de anulare a zgomotului de experiență.

Orientate spre exterior, Microfon:

Preia zgomotul exterior și în mod activ contoare cu egală anti-zgomot de sunet.

Interior cu care se confruntă Microfon:

Ridică în ureche zgomot și generează suplimentare anti-zgomot de sunet să-l elimine.

Conștientizarea Modul

Stay Tuned cu Lumea Exterioară Apăsați și țineți apăsat butonul din stânga earbud pentru transferul de Anulare Activă a Zgomotului la Conștientizarea modul în care puteți auzi lumea de afară,cu lucrurile din jurul tău sunet și simt natural.

3-mic Apel de Anulare a Zgomotului

Auzi Vocea care Contează HUAWEI FreeLace Pro vine cu un convergente sunet de preluare sistem de trei microfoane.În mod eficient reduce interferențele de zgomot în mediu în timpul apelurilor.De asemenea, Profunde Rețele Neuronale (DNN) algoritmul se poate identifica cu precizie vocea umană caracteristici, păstrând apeluri clar și constant.chiar în plin de viață medii.

14 mm Puternic, Dinamic Driver

Construit pentru a Impresiona 14mm dinamic driver funcționează independent de sunet de joasă frecvență tub pentru a obține efectul de rezonanta, oferind mai șocant, bass mai profund.Delicata diafragma îmbunătățește semnificativ capacitatea de reacție clară midrange și melodios înalte, adevărat să-ți urechile și inima.

HUAWEI HiPair

Plug, Pereche și Responsabil Cu HUAWEI HiPair Tehnologie și USB-C plug , HUAWEI FreeLace Pro poate fi asociat cu un telefon sau o tabletă într-un singur pas.Puteți încărca în timpul 5 minute de pauza de cafea de pe o zi plină, și bucurați-vă de cinci ore de muzică de înaltă calitate.

24 De Ore De Viață A Bateriei

Putere pentru Dragostea Ta Merge dincolo de așteptările de căști Bluetooth de viață a bateriei, HUAWEI FreeLace Pro acceptă până la 24 de ore de redare.Chiar și cu zgomot de anulare permis, încă mai oferă o extraordinară 16 ore experiență de ascultare.

24 de Ore

Zgomot-ancellation Pe Macimum Redare

16 Ore

Zgomot-cancllation Pe Maxim de Redare

Dublu Apăsați Butonul De

Apăsați de două ori pentru a Comuta la Ultimul Dispozitiv Conectat Comutarea între dispozitive pot fi atât de ușor cu HUAWEI FreeLace Pro.Trebuie doar să apăsați de două ori pe butonul de alimentare și rapid comuta la ultimul dispozitiv conectat.

Low-latență Moduri de joc

Urechi pe Premiu Datorită wireless audio codec optimizare, latenta audio pentru gaming este mult redusă până la 150 ms.Low-latență modul de joc este activat automat atunci când începe un joc, te ține în alertă și ascuțite pentru fiecare rundă.

Snap Magnetice

Intuitivă de Pe care și-magnetic design de HUAWEI FreeLace Pro oferă o experiență de utilizare intuitivă.Aveți posibilitatea să atașați căștile interne împreună pentru a termina conexiunea de viață mai lungă a bateriei.Și, când le separa, se va reconecta și de a lua înapoi la muzică sau apeluri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model Freelace Pro
Nume De Brand Huawei
Răspuns În Frecvență Gama -Hz
Buton De Control Da
Funcția Sport
Lungimea Liniei 0,86 m
Metoda De Încărcare Cablu
Sprijin APP Da
Stil Guler
Plug Type NICI unul
Este wireless Da
Codecs AAC
Activă A Zgomotului De Fond Da
Vocalism Principiu Dinamic
Tip Wireless Bluetooth
Rezistent la apa Da
Features1 Controlul Redării
Cu Microfon Da
Versiune Bluetooth 5.0
Features2 Conexiune Dublă
Lista De Pachete Inlocuit Set Tampoane
Origine NC(de Origine)
Control Al Volumului Da
Caracteristici Conexiune Dublă
Comunicare Adevărat Wireless
Certificare CE

Produse similare