Piscină Înlocuire Furtun pentru 607/637 Filtru Pompă de Vid Furtun Rezistent la Piscină Dotari etanșe Alternative de Utilizare pe termen Lung

29.78lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Piscină înlocuire furtun pentru 607/637 filtru pompă de vid furtun rezistent la Piscină Dotari etanșe Alternative de utilizare pe termen lung

Descriere: 1. Utilizarea pe termen lung: mult mai bine decât un accesoriu fabricat din plastic fragil.Program noastre sunt realizate din metal pentru a asigura durabilitate și utilizarea pe termen lung.

2. Aplicabile filtru pompa model: Înlocuirea furtunului este potrivit pentru 607 și 637 pompele de filtrare.

3. Ușor de instalat: înlocuirea furtunului se face de anti-scurgere, ultra-rezistent, dar moale de plastic din polietilenă cu fiabilitatea.Este translucid (opac) pentru a asigura fluxul de apă.Este nevoie de doar câteva minute, 4. Acesta poate fi ușor de instalat, trebuie doar să utilizați o șurubelniță și un patent, fără instrumente suplimentare.

5. Modele aplicabile: accesoriu Universal piscină pompă de furtun poate fi folosit pentru Intex filtru pompe de 330 GPH la 1.000 de GPH, pentru piscine deasupra solului și moale-partea piscine.

6. Piscină înlocuirea furtunului: convenabil de a Folosi acest kit pentru a înlocui imediat deasupra solului piscină furtun.Include 2 etanșe piese de schimb pentru piscina furtunuri (aproximativ 59 cm lungime, aproximativ 1,2 inci)

Parametru:

Material: furtun Caietul de sarcini: Singur tub dublu cataramă, tub dublu 4 catarama dimensiune Ambalare: 32*19*4CM Greutate: 142g lista de Ambalare :

1* furtun

2*catarama

sau

2*furtun

4*catarama

Poza afișa:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Plastic
Caracteristică 1 Eficiente de alimentare cu apă
Caracteristică 2 de lungă durată
Tip 1 Piscină furtun de vacuum
Caracteristică 3 Usor de instalat
Material Polietilenă
Tip 2 Piscină furtun de vacuum manșetă
Numărul De Model Piscină înlocuirea furtunului de

Produse similare