Plastic Scurgătorul De Vase Tava Mare, Chiuvetă, Uscător De Haine Vase De Bucătărie, Tacâmuri Picurare Placa Chiuveta De Blat De Bucătărie De Depozitare Raft Organizator

48.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dimensiune : 447*309*31mm/17.6x12.1x1.2inch;

Culoare : alb/albastru/verde/rose red;

Material : PP;

Caracteristici :

1.Pot asigura rezistenta la coroziune, rezistent la căldură, non-toxic și fără gust, siguranță 100%.

2.Magazin ușor și curat.

3.Proeminent flexibilitate poate fi ușor de pliat și depozitat în cazul în care doriți.

4.De înaltă rezistență la temperatură: temperatura de funcționare variază de la -40 la 230 de grade, prevenirea opărire.

Notă:

1.Un impact puternic asupra produsului atunci Când produsul este plasat lângă sursa de foc, aceasta poate provoca deformarea sau deteriorarea produsului.Țineți produsul departe de foc.

Pachet : 1 buc raft de plastic Dreptunghiulară

-Atunci când faceți o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Am willsend elementele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată. -Nu vă putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. -Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

-Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII! 2.cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale, produsele sunt deteriorate sau pierdute atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de deteriorat sau pierdere,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim tu reveni elementele. 3. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

4. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Ziarit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Clasificarea Non-pliere Rack
Tip De Instalare Tip Picioare
Nr. de Niveluri Single
Caracteristică 2 Drenarea Bord
Caracteristică 3 Silicon De Uscare Mat
Caracteristică 1 Plastic de Scurgere rack
Caracteristică 4 Plastic raft
Utilizarea Farfurie si Castron
Caracteristica 5 bucătărie tava
Material Alte

Produse similare