Joc De Copii De 2-4 Persoane Mahjong Joc Digital Home Joc De Petrecere Joc 4 X Jucătorii Taci Box Joc De Familie Din Lemn Clasic De Bord

65.86lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Copii Pentru Copii De 4 X Jucătorii Taci Box Joc De Familie Din Lemn Pub Tradițional De Zaruri

@media screen și (max-width: 600px) { .pcdesfromibay { display:none; } .mobiledesfromibay { display:block; width: 350px; } .mobiledesfromibay img { width: 349px; } .saleinfoforphone { width: 350px; înălțime: 22px; } } @media screen și (min-width: 601px) { .pcdesfromibay { display:block; } .mobiledesfromibay { display:none; } }

Caracteristici:

1.Acesta este un joc simplu, de învățământ și de distracție, activitate care nu va primi plictisitor.

2.Provocatoare tradiționale matematică joc de indemanare si sansa va ajuta aritmetică și aritmetica mentală.

3.O mare de gândire rapidă, acest captivant joc poate fi jucat individual sau în runde sens nu există nici o limită la cât de mulți oameni să ia parte.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Brand: Fără Marcă

100% De Brand Nou Și De Înaltă Calitate

Dimensiuni:22.5 * 22.5 * 3.5 cm

Material: Lemn

Pachetul Include:

1* Taci Box Set Tabla De Joc Număr De Jocuri De Băut

Note:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.Descriere: Acesta este un joc simplu, de învățământ și de distracție, activitate care nu va primi plictisitor Provocatoare tradiționale matematică joc de indemanare si sansa va ajuta aritmetică și aritmetica mentală.O mare de gândire rapidă, acest captivant joc poate fi jucat individual sau în runde sens nu există nici o limită la cât de mulți oameni să ia parte.

Caietul de sarcini: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Dimensiune:22 * 22 * 3 cm Material: Lemn Pachetul include: 1* Taci Box Set Tabla de Joc Număr de Jocuri de Băut PLATA se accepta doar Paypal ca metodă de plată.

TRANSPORT

Mă tem va fi trimis în termen de 24 de ore după ce a primit plata, de luni până vineri.

Sâmbătă și duminică comenzile vor fi publicate în următoarele luni.

Condițiile de Vânzare, Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. , pur și simplu returna produsul la noi în 30 de zile într-o stare nefolosită , vom face un schimb de restituire și odată ce am primit produsul .Vă rugăm să împachetați elementul cu atenție, și păstrați-l curat și fără miros, cu etichete complete .

DESPRE NOI Suntem mereu eforturi pentru a furniza cele mai bune produse și servicii.dacă vă simțiți mulțumit cu noi, vă rugăm să ne lăsați un 5-Stele pe Vânzător Detaliate Opiniile.Noi încercăm întotdeauna să ofere cele mai rentabile produse pentru clienti, fluidă de plată și post-servicii.

Pe 01-Iul-20 de la 02:40:20 BST, vânzător adăugat următoarele informații:

.dc_tracker_img{display:none;}.dc_tracker_img:last-of-type{display:block;}p:empty+hr{display:none;}hr+span.ebay{display:none;}

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Copii 4 X Jucătorii Închide Caseta De Familie Joc De Zaruri Din Lemn

Produse similare